21 hetesen 3100-as méhszáj, tapasztalatok?
Nekem is pont ennyi volt a 2. babánál félidősen és még a 39. héten is, a császár előtt fél órával ;-)
További szépeket! :)
19 hetesen volt 3100 a méhszájértékem, 4 héttel később már 2100.
Igen,még korai. Én sokat pihentem,a fertőzések elkerülése érdekében kerültük a szex-et,használtam kúpot,és sok a doki által felírt mg dupláját ettem,mert ha nem így tettem,akkor éreztem megint a nyilalásokat a hüvelyben,amik a nyílást jelezték. Szerencsére minden hónapban a 2100 -as érték volt,a 32. héten nézte a doki utoljára.
Ez a 4. gyerkőcnél volt. Nagyon reménykedtem,hogy ne legyen koraszülés,végül a 39. hét végén született meg a kicsi :-)
A 34. héttől megint aktív voltam és csökkenteni kezdtem a mg mennyiségét,majd a 36. héten teljesen elhagytam.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Szia, nekem is 3100 21 hetesen, 3. baba, de a másodikkal is így volt, mégis túlhordtam, 42. héten szültem.
A doki nekem is azt mondta, hogy ez normális, sexelni lehet, csak sok magnéziumot javasolt, hogy keményedés azért ne legyen.
3100 érték azt jelenti, hogy a külső méhszáj egy ujjnyira nyitva, a belső méhszáj teljesen zárt, a méhnyak pedig nincs megrövidülve, teljesen jó.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!