Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen 3100-as méhszáj,...

21 hetesen 3100-as méhszáj, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
a doki azt mondta nincs gond ,így gondolom én is de azért nem korai még, 2-ik baba.
2013. márc. 1. 18:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nekem nem mondta a doki hogy szedjek magnéziumot de amnió után én magamtól szedtem mert az előző terhességnél is amnió után mondták hogy szedjem de most képzeljétek észre vettem hogy magnézium után a babóca rendesen kidőlt egyszerűen nem akart mozogni egész nap se éjszaka csak nagyon gyengén ha egyszer egyszer éreztem úgyhogy megnyugtatásnak olyankor szívhangfigyelővel hallgatóztam ,nem keményedek annyi volt a problémám hogy a pici sokszor sokat mikor nagyon aktiv volt a hüvelyemnél kaparászott nem tudom ez mennyire befolyásolta a nyílást de megnyugtattatok hogy ez tényleg nem probléma és akár még túlhordásig is el lehet húzni ilyen eredménnyel sőt még ahogy olvastam még megrövidült méhnyakkal is :-))mindenkinek szép baba várást kívánok én is .
2013. márc. 5. 10:30
 12/14 anonim válasza:
Sziasztok! a 4-es kérdező vagyok ismét! Köszi csajok (9,10) a választ, megnyugtattatok. Nálunk az első baba és nem értem mitől nyílt ki,hisz ahogy Nálatok is olvastam csak a második,harmadik,negyedik babánál jelentkezett ez a probléma. Szerintetek visszamenjek dolgozni (irodai)? mert a család, barátok nagyon nem örülnek, de az orvos szerint már lehetséges (4hét fekvés után). A méhem bal oldalt néha nekem is szokott görcsölgetni, nyilalni olyan "felfázás szerűen", de akkor erre szedek magnéziumot.
2013. márc. 5. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Én úgy gondolom,hogy nyugodtan vissza mehetsz dolgozni,a dokid elvileg havonta ellenőriz. Egy hónap alatt baj nem történhet! Ha bármi megváltozik: hüvelyi nyilalások,keménykedések amelyek gyakoriak,akkor nézesd meg Magad a dokiddal,ha tovább nyílnál akkor időben észre legyen véve!

A szex nyíló méhszájnál nem ajánlatos,a fertőzések miatt-ahogy az ülőfürdő sem. (mi a 36. héttől azt is be mertük vállalni) Ha szex közben/után feszülő érzésed van,vagy keménykedsz,akkor pihentessétek a dolgot!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

2013. márc. 5. 16:29
 14/14 anonim válasza:
Köszönöm a választ, sok hasznos infót mondtál, megfogadom a tanácsokat! Ne haragudjatok, hogy kicsit értetlenkedek, de már nagyon régóta vártuk a kislányunkat és szeretném, hogy tényleg minden rendben legyen! :)
2013. márc. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!