34 héten 2100-es méhszáj mennyire probléma? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Még annyit, hogy székrekedéses vagyok baj ha erőlködök?2012. szept. 24. 19:55
1/6 anonim válasza:
32-33 hetesen volt nekem ennyi, nem mondott semmit a doki és mi még egyben vagyunk 36 hetesen, vagyis annyit, csak hogy pihenjek. :D úgyhogy ne aggódj. simán túl is lehet hordani így.
2/6 Jubilee válasza:
Mindkét terhességem során 36 hetesen lett 2100-as a méhszájam. Az első gyermekem 37 hét 6 napra, a 2. 38 hét 3 napra született meg.
3/6 anonim válasza:
Nekem a 28. héttől 2100-as, 34. héttől 2111-es volt. A doki szerint semmi gáz nincs vele, csak tiltott volt az ülőfürdő és a szex...:( 38+3 hetesen szültem, holnap lesz 4 hetes a kislányom! Ne aggódj, semmi probléma nincs!!!!
4/6 anonim válasza:
Nekem úgy a 36 héttől volt ennyi a méhszájértékem. A 40 héten szültem. Szerintem nem gond ha erőlködsz. Egyébként nálam ahány orvos vizsgált úgy változott ez az érték.
5/6 anonim válasza:
Nekem a 26. héttől ennyi, most vagyok 32+4 hetes...csak ne csinálj semmi nagyon megterhelőt.Ezzel simán végig lehet vinni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)! Akkor csak óvatosan...
2012. szept. 25. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!