Terhesvitamin probléma?
Szia!
Erre vannak a kíméletesebb, de jóval drágább terhes vitaminitalok, azt hiszem a hipp -nek van ilyen, meg még pár gyártónak.Gyógyszertárban tudnak neked ajánlani ilyent.
Nem biztos, hogy egy drágábbat nem hánynál ki ugyanúgy.
Szerintem szüneteltesd most egy darabig. És mindig evés után próbáld, éhgyomorra semmiképp.
Semmi bajotok nem lesz ettől!
Gratulálok!
Én Hipp Natalt szedtem, folyadék, olyasmi az íze, mint a multivitaminos Cappy-nek. Még most, szoptatás alatt is ezt iszom.
6 hónapos Kisfiú anyukája
Szia! Ugyanígy vagyok/voltam a gravidával. Semmi gondom nem volt a terhesség elején, egészen addig, amíg nem kezdtem el szedni. Hiába törtem ketté, haraptam szét, egyszerűen szó szerint kifordult belőlem. Ha mégsem jött vissza a számon keresztül, akkor pedig 15-20 perc múlva olyan hasmuri jött rám, hogy csak úgy rohantam. Mióta nem szedem, semmi gondom nincs. És érdekes, mert a 3. terhességem a mostani és nem híztam eddig csak 4 kg-t. Az előző két terhességem alatt, mikor vitamint szedtem, már kb. 8-9 kg volt rajtam ugyanebben a terhességi korban. Most 20 hetes vagyok.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!