Babonásak vagytok? Mikortól (hányadik héttől)
vásároltatok a Babátoknak? Kiságyat, babkocsit mikor
szereztétek be?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 07:21
1/9 anonim válasza:
Szia!
Mi a 29-32 hét között vagy valahogy így vettük meg a holmiait,de nem csak a babakocsit hanem már mindent.Úgy voltam vele ha már elindultunk vásárolni akkor megveszek mindent egyszerre.Igazából bennem volt egy kis babona is ,de leginkább azért mert ugye van jótállás ezekre a dolgokra(babakocsi,kiságy) és hogy minél később vegyük meg, nehogy lejárjanak mielőtt rendesen kitudnánk használni.De így is lehet hogy korán vettük.
És veletek mi a helyzet?
Üdv:39+4 hkm.
2009. nov. 8. 07:39
2/9 anonim válasza:
Mi elég hamar elkezdtük beszerezni a baba dolgit. Kocsit, ágyat kb. a 18-20. hét körül, mert akkor találtunk olcsón megfelelőt. Babona miatt nem vártunk a vásárlással.
A baj jön magától is ha akar.
2009. nov. 8. 07:40
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért is tettem fel kérdést, mert most megy a jajgatás, hogy jaj a babona.......
Mi a 20. hétben vagyunk, és kinéztük a kiságyat babakocsit, az etetőszéket pedig meg is vettük. Nagyon jó árban vannak, minden akció keretében, így jövőhéten megvesszük őket. Na meg egészségileg se vagyok a toppon már most, úgyhogy ezért is gondoltam, hogy szép lassan (főleg a nagy dolgokat) beszerezzük.
Csak kíváncsi voltam ti hogy csináljátok, vagy tényleg én tettem rosszul, hogy ilyen hamar meglesznek ezek a dolgok?
2009. nov. 8. 07:50
4/9 anonim válasza:
Én megvártam a 32.heti ultrahangot,ráadásul addig dolgoztam.Addig folyamatosan tájékozódtam az árakról lehetőségekről.Mondjuk mi a nagy bababörzén vettünk meg szinte mindent(amit nem kaptunk).
2009. nov. 8. 08:20
5/9 anonim válasza:
Nem vagyok babonás!A nővérem Olaszországban él és amikor 9 hetes voltam akkor kaptam tőle meg a babakocsit(nem lehetett lebeszélni róla,hogy megvegye)Most 23 hetes vagyok és szinte minden megvan.Kezd el megvenni a cuccokat,hogy ne a téli betegségek idején járd a boltokat.Jönnek a vírusok és neked védeni kell magad.
2009. nov. 8. 09:43
6/9 anonim válasza:
Szia!A 29.héten már majdnem minden megvolt.Most vagyok 33 hetes és már csak a fürdetőkádat kell megvenni.Nem akartam az utolsó hónapra hagyni mert már most gurulok és még van hátra másfél hónap.És kitudja milyen idő lesz.Párom már most sem akarja,hogy vezessek és csavizzak.Hallotta a hiradóba,hogy egy kismama elkapta a H1N1-et.Sokan mondogatták,hogy babonából ne vásároljunk hamar csak a vége felé.Mi a JÓ hirrel sem vártunk a 12.hétig.Nem vagyunk babonásak.Szerintem ha az
2009. nov. 8. 18:02
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Lemaradt a fele:-) Szóval ha az ember lát jó áron olyat ami megfelelő akkor vegye meg.Én már 8 hetesen elrakattam a babakocsit a munkahelyemen.
2009. nov. 8. 18:04
8/9 anonim válasza:
Gratulálok a babának.Min kis már 9hetesen megvetünk mindent.Én szerintem hülyeség ez a babona.És meg is van a gyönyörű unokám kislány és 4kiló 10dekával született.
2009. nov. 15. 06:00
9/9 anonim válasza:
Mi is korán kezdtük a vásárlást.8 hetesen.Nem vagyok babonás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!