Szaszuss kérdése:
Lehet, hogy nem sokára szülök?
Figyelt kérdés
37+5 napos terhes vagyok és ma voltam NST-n. A baba rendesen mocorgott és a pulzusa átlagosan 140-155 között volt, még is megkérdezte a szülésznő, hogy mikorra vagyok kiírva mondtam ,hogy október 17 , erre az volt a válasz,hogy akkor a héten még 1x menjek vissza. Nem indokolta.2013. okt. 1. 15:03
1/6 anonim válasza:
Betöltött 37hét után bármi bármikor lehetséges.... :))
Könnyű szülést!
2/6 A kérdező kommentje:
Fel is vagyok készülve arra,hogy most már bármikor szülhetek, csak jó lett volna, ha mond valamit, hogy miért kell megint mennem, de lehet hogy csak azért mert ott heti 2x szokták nézni. Nem tudom.
2013. okt. 1. 15:25
3/6 anonim válasza:
Hát nálam is ez volt:-)) nyugi.....van jele mikor beindul a móka:-)) de beindulhat bármikor, de azért van jele hidd el...egy nst nem a legmegbízhatóbb. Szülés időpontjának megsaccolására. Nekem ma délelőtt semmi fájást nem mutatott, kb ahogy leszedtek elkezdòdtek.
Nekem ma ment el a nyákdugó és a fájások is jönnek, igaz rendszertelen még...
40+4hkm
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor még mindig marad az ,hogy várok. :)Már nincs sok azért így se,egyszer úgy is ki kell jönnie. :)
Könnyű szülést ! :)
2013. okt. 1. 15:39
5/6 anonim válasza:
Mikor szültél kérdező végül,és hogyan?
6/6 A kérdező kommentje:
Mėg sajnos nem szültem meg. Remėltem,hogy ilyenkor már babázhatok, de a picurka nem sok jelėt mutatja annak,hogy kijönne. Mėg csak fėl cmre
vagyok kitágulva ės csütörtökre vagyok kiìrva.
2013. okt. 14. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!