Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár nap ás szülök, a végére...

Pár nap ás szülök, a végére mindenkinek p@rnós feje lesz, vagy csak nekem sikerült ezt produkálni?

Figyelt kérdés

:)

szóval 2 hete kb kerekebb, teltebb az arcom, a szám egyre jobban fel van puffadva, ma reggelre a szemhéjam is fel volt dagadva...alig láttam ki....

más is ilyen tüneteket produkál???

2013. aug. 2. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, nem is lehetett ram ismerni :)
2013. aug. 2. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon sok kismamának "eldeformálódik" az arca az utolsó napokban. Rajtam egyáltalán nem látszott, sógornőmre viszont rá sem lehetett ismerni. :)
2013. aug. 2. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam nem volt, de vicces lehet :) Nyugi, nem maradsz úgy.
2013. aug. 2. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem az arcom érintetlen maradt,viszont a két bokám és mindkét lábszáram olyan szinten vizes lett,hogy úgy éreztem,hogy a lábaim helyén mankók vannak.

Rá 2 napra megszültem.

Kb 1 hét kellett mire lement a bokámról ez a nagymértékű vizesedés.Bár ha sokat vagyok talpon,akkor van,hogy estére még most is bedagadnak kicsit.

3 hós fiú anyukája

2013. aug. 2. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én még ott is dagadtam ahol azt se tudtam hogy az ember dagadni tud.
2013. aug. 2. 12:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Elsőnél igen, de vele vizesedtem. Másodiknál semmi ilyesmi nem volt.
2013. aug. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!