Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy elhízok a...

Létezik, hogy elhízok a terhesség végére nagyon, ha most 25 hetes vagyok és 6kg plusznál járok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia

nem biztos, én a 28. hétig híztam 8 kilót

Most vagyok 40+3 hetes és 11 kilónál járok :)

2013. okt. 1. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Igazából a baba miatti hízás még csak most következik, és legjobban a harmadik harmadban nő a súly. Ezért ez a plusz 6kg a nem megfelelő táplálkozás eredménye nagyrészt. SZerintem kevesebb szénhidrát, több folyadék, gyenge mozgás, stb. és akkor nem lesz gond, de figyelj rá oda, mert sok lehet a vége!
2013. okt. 1. 09:06
 3/9 anonim válasza:
En ugyanígy vagyok mint most te énis kicsit meg vagyok ijedve mert nagyon nagy az étvágyam mostanában de sajnos ez ellen nincs mit tenni.Szerintem ez még nem vészes.
2013. okt. 1. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:

ha vékonyabb vagy, akkor végül is nem gond :) nálunk a doki nem nagyon szereti a 10 kg-nál több hízást, de az igaz, hogy a baba miatti súlygyarapodás csak most jön.

Rajtam van felesleg (nem sok, pár kiló, de van), szerintem én ezért az elején semmit nem híztam, most meg 5-6 kg plusznál járok (34 hét). de ez sem általános. Meg az sem, hogy ki milyen ütemben hízik, a barátnőm például az elején nagyon, a 30. héttől meg egyáltalán semmi plusz nem ment rá

2013. okt. 1. 09:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én soványan indultam neki, most vagyok 36 hetes, és plusz 15-nél járok, hiába eszem rendesen és mozgok nagyon sokat. Átállt a testem raktározó üzemmódra, és szerintem nincs ezzel semmi baj. Majd lemegy, ahogy eddig is. A te hat kilód pedig nem is sok.
2013. okt. 1. 09:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem elhízni. A védőnőm nem mondott semmi rosszat, hogy nagyon oda kell figyelnem. De őszinte válaszokat akartam hallani, hogy tudjam tényleg mi a helyzet. Sokat mozgok és bevallom az utóbbi 2 hétben sok volt a szénhidrát sőt most volt a cukorterhelés is és utána napokig kívántam a cukrosat :( Mit ajánlotok mit egyek? Hogy ne legyen sok sok plusz rajtam a végére? Köszi a válaszokat! Kitartást nektek is!
2013. okt. 1. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenből ehetsz, vegyesen :) csak kevesebb tészta, rizs, krumpli és több zöldség, gyümölcs, sovány hús, hal :) De nyugi, ez nem akkora túlsúly, hogy extrém legyen! :)
2013. okt. 1. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a kisfiamnál 26 hetesen + 6 kg-nál jártam, a dokim rám szólt, hogy sok lesz!:) A végére 16 kg-ig jutotta.

Ha odafigyelsz és nem burkolsz be éjjel egy doboz fagyit, akkor nem hiszem, hogy sok lesz:)

2013. okt. 1. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem sok.a második gyereknél így voltam és 12 lett a vége.csináld azt h havi 2 kgot hizhatsz(mondjuk hetente mert magad) és így a vége 12 kg körül lesz.ez simán teljesíthető koplalas nélkül(persze nem éjjel bekajalni a mcdonalds-ban :)

Most a 3.nál 22 hetes vagyok és 4 kgnal járok.

2013. okt. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!