Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg es almodas? Mas is...

Terhesseg es almodas? Mas is volt igy?

Figyelt kérdés

Amiota kisbabat varok, rengeteget almodom.

Ha csak egy orara is fekszem le, almodom, es teljesen tisztan emlekszem ra.

Regen is almodtam neha, de most mindig.

Mas is volt igy??

2013. okt. 1. 06:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, én is sokkal többet álmodom :) Múltkor hallottam valahol, hogy ez arra vezethető vissza, hogy a kismamák nem tudnak annyira mélyen aludni (akár a gyakori pisilés miatt, akár azért mert egyre nehezebben találják meg a kényelmes alvós pózt), és ilyenkor jönnek az álmok ugye.
2013. okt. 1. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Most is annyit álmodsz, mint terhesség előtt (egy éjszaka alatt általában 4-5 álomfázis van), csak pont úgy ébredsz, hogy emlékszel akár mindegyikre, ezért tűnik többnek.
2013. okt. 1. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mióta terhes vagyok minden éjjel rémálmaim vannak. Szinte már félek aludni is. És minden álmomra emlékszem.
2013. okt. 1. 07:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mióta terhes vagyok minden éjjel dolgozom álmomban. Fárasztó...
2013. okt. 1. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is rengeteget álmodom, legtöbbször a kisbabámról.

Természetesen a félelmeim is megmutatkoznak az álmaimba, hogy elvesztem őt stb.. Sokszor riadok ilyesmire éjszaka, de kárpótol érte 1-1 olyan álom, amikor azt álmodom hogy itthon van már velünk, és nézegetem.

2013. okt. 1. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Pont ma éjjel álmodtam azt, hogy az ultrahangon két babát láttam, és közölték, hogy ikrek lesznek.

Kivert a hidegveríték, úgy riadtam fel álmomból.

10 hetes vagyok, de rettegek az ikerterhességtől!!!

2013. okt. 1. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is sokkal többet álmodom a terhesség alatt és sok rémálmom is van.Ami még furcsább,hogy nem csak álmodok,hanem félálomban halucinálok is. Most éjjel pl ahogy félálomban felnyittam a szemem egy lufit láttam szállni a levegőben,pár napja a tv készenléti piros led lámpájából láttam sokkal többet és mozogtak össze vissza,5 perc kellett,hogy magamhoz térjek és rájöjjek,hol vagyok. A többire nem emlékszem,de sok ilyen baromságot látok,elég fura,mert ilyenkor már nem alszok,nyitva a szemem...na ez mitől van?..
2013. okt. 1. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!