Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOTE 1. Genetikai tanácsadás?!

SOTE 1. Genetikai tanácsadás?!

Figyelt kérdés

Valaki volt vagy megy mostanában? Tapasztalatok?

Tényleg futószalagon megy az egész tanácsadás?.. Olyan sok rosszat olvasok róla..

2013. szept. 30. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az Istenhegyin a vizsgálat 15 ezer forint volt szeptember elején. A vizsgálat kb. 30 perc, apuka mehet veled. Megkapod a végén az egész UH-ot egy DVD-n és nyomtatva pár képet.
2013. okt. 2. 15:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Esetleg annyit kérdezhetek még, hogy kifejezetten Dr. nőhöz hol tudok időpontot kérni? Vagy ha felhívom a genetikát kifejezetten kérhetem, hogy hozzá tegyenek?
2013. okt. 2. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten hozzá kértem időpontot, de kb. 4 hétre előre, válogatni is tudtam. Mondd el nyugodtan, hogy az AFP miatt az elsővel amniód volt, másodikkal nem akarod és viszonylag gyorsan kérnél hozzá időpontot.

A doktornő elég határozott személyiség, ha szükséges lesz az amnió, ő meg fogja neked mondani, de ha nem indokolt, akkor azt is. gendiagnosztika.hu az oldaluk címe, minden infó (árak, elérhetőség, telefonszámok) fent van.

2013. okt. 2. 17:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. okt. 2. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!