Mi a véleményetek, a terhes esküvőről vagy ha a vendég terhes a ballagáskor, amire hivatalos?
Még mindig tök homály! :) Terhes esküvő!!! Ezen azóta röhögök, hogy először olvastam. :)
Max egy terhes nő esküvője, de terhes esküvő!! Jó esetben senkinek sem terhes az esküvő.
Hiába írt a kérdező még két kommentet, még mindig nem értem a ballagásos részt.
Egy terhes esküvő akkor teljesen más, mint egy terhes vendég a ballagáson, mert aznap szül... vagy valami hasonló. Komolyan a könnyem folyik! :)
13-as voltam!
Ja, és olyan édes a sok kismami! :)
Kezdem érteni mit akarsz.
Te vagy az idősebb lány. Azt a szuper ötletet agyaltad ki, hogy teherbe esel suttyomban és majd a fiúd ballagásán megjelensz gömbölyödő pocakkal! Mekkora öööööötleeeeet!!!!!!! :)
Addig hova dugod a pocakod?
Egy 18-19 éves fiú biztosan erre vágyik a ballagására! Tuti! Hajrá! Én szorítok! :)
Nagy az isten állatkertje.....
13-as voltam.
36 hetes terhesen mentem férjhez. Semmi extra, nem volt nagy felhajtás, sem tipikus menyasszonyi ruha sem, csak egy térd alá érő fehér csipkés ruha.
29 hetes terhesen voltam vendég egy általános iskolás ballagáson. Kb. 40 fok volt akkor, térdig érő nyakbakötős ruha volt rajtam. Ennyi.
Nem ittam alkoholt, nem táncoltam, nem ugráltam, amint elfáradtam, jöttünk haza. A sok kaja jó volt, mert terhesen állandóan éhes voltam, az egész menüsort végigettem. :)
A válaszaimnak semmi értelme nem volt. Örülök neki azoknak,akik nevetek is kérdésemen.
Mi a véleményetek 1 terhes menyasszony esküvőjéről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!