Ugye nem vagyok terhes?! (kép és a többi lenn)
3 hete történt egy baleset a barátommal. Vettem be eseményutánit, meg is jött rendesen utána. Voltam dokinál is, aki kizárta a terhességet.
Azóta 2x voltunk együtt (a 22-i és a mostani hétvégén). Védekeztünk, minden rendben volt. De!
Kb. 1 hete émelygek. Ma is rám jött, ezért csináltam egy tesztet.
Nem tudom, most ez pozitv vagy negativ, mert a második vonalnál nagyon halványan, de mintha lenne egy rózsaszín csík.
Le is fotóztam, a képen sajnos nem látszik. :(
Hétvége felé kell, hogy megjöjjön... Pár napja barnázgattam.
Kérlek segítsetek! Köszönöm! :(
Nagyon fáj, még az oldalam is elzsibbadt. :(
A ciklusom 22. napján vagyok.
Csak azért parázom ennyire, mert a legutolsó képen van egy nagyon vékony, fehér csík.
Meg amikor a tesztet oldalra fordítottam, azon volt ott egy második rózsaszín csík is.
Tudom, hogy röhejes vagyok, de nézzétek el nekem, aggódós típus vagyok. :/
Én sem látok 2. csíkot. Mikor én pozitívat teszteltem az totál olyan erős volt, mint a kontrollcsík.
Lehet a menzi miatt vannak a tüneteid. Az eseményutáni úgy tudom boríthat a hormonháztartáson, lehet hamarabb fog megjönni.
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenképpen megírom, hogy mi lett!
Jó éjt Mindenkinek! :)
Ma reggel csináltam egy tesztet és negatív.
Viszont nem akar megjönni, pedig a melleim érzékenyek és a hasam is görcsölgetett... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!