Pecsételős, enyhe barna folt korai terhességnél?
5 hetes terhes vagyok kb. Sajnos 2-3 napja sárgás folyásom van, nem sok, de erőteljes sárga színű. Ma délutánra barna folyásom lett, enyhe, nem sok, de barna, úgyhogy elmentünk az ügyeletre (orvosom konferencián van, és max csak hétfőn tudom elérni)...
Az ügyeleten nem volt ultrahang, sima kacsával vizsgáltak meg, és flegmán megkérdezték tőlem, hogy biztos, hogy terhes vagy, miből gondolom...mondtam, hogy erős, pozi tesztek, meg 1 hete nem jön meg....azt mondták, nem látnak vérzést, nem adtak rá semmit, annyit mondtak, hogy pihenjek, még fiatal a terhesség, aztán jövő héten látogassak el akkor, amikor lesz már ultrahang...
szerintetek lesz baj? Kicsit félek...
Hat en elveszítettem igy egy babát, velem is irtó bunkók voltak, meg sem vizsgáltak, meg majdnem elzavartak, mert nem vittem be a tesztjeimet, ok honnan tudjak... Mondjuk talán egy vizsgálat...?
szóval keresnek egy másik - normális - orvost. De ugye en az előzmények miatt mar paras lennék. Velem sem vagy kisegitve :)
De nem feltétlenül kell, hogy rosszat jelentsen...
Olyan,mintha én írtam vona ezt a kérdést.Pontosan ez történt velem is,annyi kivétellel,hogy nálam volt ultrahang,láttak petezsákot,de hazaküldtek azzal,hogy ebből még bármi lehet,pihenjek és szedjek magnéziumot.Mondanom sem kell,hogy a barnázás nem múlt el,újra ügyeletre mentem,ahol másik doki volt,komolyabban vette a panaszomat és írt utrogestant.Azóta elmúlt ez a panasz és növöget a baba.Nekem is van választott orvosom,de akkor szabin volt.
Ne hagyd magad lerázni ennyivel!!!Menj vissza újra,vagy másik helyre,a te érdeked,hogy kiállj a saját gyerekedért,mert ők leszarják,hogy neked megmarad-e vagy nem,tapasztalatból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!