Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pecsételős, enyhe barna folt...

Pecsételős, enyhe barna folt korai terhességnél?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok kb. Sajnos 2-3 napja sárgás folyásom van, nem sok, de erőteljes sárga színű. Ma délutánra barna folyásom lett, enyhe, nem sok, de barna, úgyhogy elmentünk az ügyeletre (orvosom konferencián van, és max csak hétfőn tudom elérni)...

Az ügyeleten nem volt ultrahang, sima kacsával vizsgáltak meg, és flegmán megkérdezték tőlem, hogy biztos, hogy terhes vagy, miből gondolom...mondtam, hogy erős, pozi tesztek, meg 1 hete nem jön meg....azt mondták, nem látnak vérzést, nem adtak rá semmit, annyit mondtak, hogy pihenjek, még fiatal a terhesség, aztán jövő héten látogassak el akkor, amikor lesz már ultrahang...

szerintetek lesz baj? Kicsit félek...

2013. szept. 28. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát fantasztikus ez a hozzáállás. mármint az orvos részéről. oké hogy lehet nem tud többet tenni de Te szét idegeled magad ő meg ilyen "kedves".. szorítok hogy minden okés legyen, pihenj sokat! én is pecsételtem 9hetesen de valószínű mens volt még nem volt összezáródva jól a méhszáj.
2013. szept. 28. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Hat en elveszítettem igy egy babát, velem is irtó bunkók voltak, meg sem vizsgáltak, meg majdnem elzavartak, mert nem vittem be a tesztjeimet, ok honnan tudjak... Mondjuk talán egy vizsgálat...?

szóval keresnek egy másik - normális - orvost. De ugye en az előzmények miatt mar paras lennék. Velem sem vagy kisegitve :)

De nem feltétlenül kell, hogy rosszat jelentsen...

2013. szept. 28. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Olyan,mintha én írtam vona ezt a kérdést.Pontosan ez történt velem is,annyi kivétellel,hogy nálam volt ultrahang,láttak petezsákot,de hazaküldtek azzal,hogy ebből még bármi lehet,pihenjek és szedjek magnéziumot.Mondanom sem kell,hogy a barnázás nem múlt el,újra ügyeletre mentem,ahol másik doki volt,komolyabban vette a panaszomat és írt utrogestant.Azóta elmúlt ez a panasz és növöget a baba.Nekem is van választott orvosom,de akkor szabin volt.

Ne hagyd magad lerázni ennyivel!!!Menj vissza újra,vagy másik helyre,a te érdeked,hogy kiállj a saját gyerekedért,mert ők leszarják,hogy neked megmarad-e vagy nem,tapasztalatból mondom!

2013. szept. 28. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Ugyan így jártam mint te. De én fogtam magam, és azt mondtam a házi orvosomnak, hogy szabin van a dokim, írjon fel utrogestan kúpot, Rendes volt, ki is írta, és almúlt a folyásom. próbáld meg, nehogy baj legyen!!!
2013. szept. 30. 10:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Voltam ma reggel a dokimnál, és ultrahanggal is megnézett, hüvelyivel...Azt mondta, nem lát semmi problémát, így nem fog felírni semmit, pihenjek sokat, és egy hét múlva menjek vissza. Ha bármi baj lenne addig, akkor pedig keressem...egyébként nem volt nagy barnázás,szinte alig látható volt, és szombat óta nem is jelentkezett. Viszont sárga folyás az továbbra is van, de nem mondta a dokim, hogy fertőzésem lenne, vagy bármi más...úgyhogy én most próbálok megnyugodni...Főleg mert láttam a kis szabályos petezsákot is az ultrahangon :)
2013. szept. 30. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
De jó....gratulálok!!! Bár nekem az orvos azt mondta, hogy nincs semmi baj, de azért a kúpot használjam...nyugodtabb is voltam...és kiderült, hogy hematomám volt. De minden rendben lett :) Szurkolok neked is, hogy minden rendben menjen!!!
2013. szept. 30. 14:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem most csak sárga folyásom van...erre sem mondott semmit a dokim, azt hittem valami fertőzés esetleg, de nem mondta, hogy bármi gond lenne...egy hét múlva úgyis megyek megint, rákérdezek akkor erre a kúpra, bár remélem, nem fogok többet még ennyit sem barnázni! Szedek magnéziumot, próbálok pihenni sokat, már amennyit a 14 hónapos kisfiam engedi :)
2013. szept. 30. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
A progeszteront nem tudod túladagolni,de gond lehet,ha nincs elég,ezért szoktak felírni kúpot vagy szájon át szedhető tablettát barnázás vagy vérzés esetén.Legyél résen és ha újra ilyet tapasztalsz,azonnal keress fel egy orvost,aki felírja!
2013. szept. 30. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!