Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális fájdalmak? SOS

Normális fájdalmak? SOS

Figyelt kérdés
33 hetes kismama vagyok, kb 3 napja nagyon fáj a gerincem és a derkam, de tegnap óta már a combom belő fele és a hüvelyem is fáj, ma elkezdett fájni a fejem, hányingerem van és hőhullámaim, ez normális? első babás kismama vagyok.

2013. szept. 28. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

A derék, comb, szeméremdomb körüli fájdalom nekem már kb a 20 héttől elkezdődött. A csípő tágulását jelzi. Nekem fekvéskor jellemző amikor gondolom még nyomódnak is az izületek. A hányinger és hőhullámról sajnos nem tudok nyilatkozni. Még nem tapasztaltam ennyi idős terhesen. Én is első babám várom.

Jobbulást és Kitartást! Jó egészséget!

33+6 hkm

2013. szept. 28. 12:11
 2/4 Szaszuss ***** válasza:
100%

Ennyi idős terhesen nekem is volt hányingerem a baba nyomja a gyomrot ez kb a 36. hét körül el fog múlni. Igyál hideg folyadékot(nekem a hideg limonádé vált be) és többször egyél keveset ( reggelente kekszet). Hőhullámaim szintén voltak és néha a pulzusom is 100-110 körül volt,volt hogy hirtelen megszédültem, 1 percet sem tudtam állni mert rögtön rosszul voltam, ez előfordul ilyenkor, nekem ezek már teljesen elmúltak. (kop-kop)

Kitartást és könnyű szülést! :)

37+2 hkm

2013. szept. 28. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A fejfájással,ha migrénes társulhat a hányinger hányás is.

Mérd meg a vérnyomásod az nagyon fontos, hogy ne legyen magas!

Találtam egy kisebb cikket olvasd el:

Ha a terhesség alatt jelentkezik a fejfájás és hozzá csillaglátás és szédülés társul, esetleg rohamos vizesedés kezdődik, érdemes mihamarabb megmérned a vérnyomásodat és ha magas, felkeresned egy orvost, mert toxémia veszélye állhat fenn.

A terhesség alatt kialakuló fejfájást gyakran kalcium vagy magnéziumhány okozza, ilyenkor 1-1 pezsgőtablettával segíthetsz a problémán.

2013. szept. 28. 13:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) A fejfájás évek óta tart, a vérnyomásom pedig jó a cukrom is megfelelő.
2013. szept. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!