Normális fájdalmak? SOS
A derék, comb, szeméremdomb körüli fájdalom nekem már kb a 20 héttől elkezdődött. A csípő tágulását jelzi. Nekem fekvéskor jellemző amikor gondolom még nyomódnak is az izületek. A hányinger és hőhullámról sajnos nem tudok nyilatkozni. Még nem tapasztaltam ennyi idős terhesen. Én is első babám várom.
Jobbulást és Kitartást! Jó egészséget!
33+6 hkm
Ennyi idős terhesen nekem is volt hányingerem a baba nyomja a gyomrot ez kb a 36. hét körül el fog múlni. Igyál hideg folyadékot(nekem a hideg limonádé vált be) és többször egyél keveset ( reggelente kekszet). Hőhullámaim szintén voltak és néha a pulzusom is 100-110 körül volt,volt hogy hirtelen megszédültem, 1 percet sem tudtam állni mert rögtön rosszul voltam, ez előfordul ilyenkor, nekem ezek már teljesen elmúltak. (kop-kop)
Kitartást és könnyű szülést! :)
37+2 hkm
Szia!
A fejfájással,ha migrénes társulhat a hányinger hányás is.
Mérd meg a vérnyomásod az nagyon fontos, hogy ne legyen magas!
Találtam egy kisebb cikket olvasd el:
Ha a terhesség alatt jelentkezik a fejfájás és hozzá csillaglátás és szédülés társul, esetleg rohamos vizesedés kezdődik, érdemes mihamarabb megmérned a vérnyomásodat és ha magas, felkeresned egy orvost, mert toxémia veszélye állhat fenn.
A terhesség alatt kialakuló fejfájást gyakran kalcium vagy magnéziumhány okozza, ilyenkor 1-1 pezsgőtablettával segíthetsz a problémán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!