Van bevált módszeretek a vajúdás alatti fájdalmak enyhitésére?
Nem eddára gondoltam,hanem természetes dolgokra úgy mint séta közen vagy valami más póz ,esetleg gondolati dolgok akármi..levegővétel,esetleg zene . Nem az első babámat várom ,de eddig nem tudtam mit kezdeni a helyzettel "csak szenvedtem " . Most viszont sokat olvastam róla ,hogy fejben dől el a szülés fájdalma is..
37 hkm
Kedves első illt. Harmadik válaszoló,nagyon jó hasznos sorokat klikkeltél be,én 4x szültem most*készülök*5.re,de a sorok között én is betartok egy két tanácsot. Ezt így kell csinálni ahogy ott leírva!!
39+5hkm
Köszönöm nektek !:)
A helyes légzés vajúdás közben milyen ?
Ha jön a fájás mit kell tenni?
Valahogy eddig nem törődtem ezzel feleslegesnek tartottam ,de úgy gondolom sokat segithetne.
Én negyedik babámat várom. Remélem nem lesz hosszabb ő sem mint a harmadik mert az első kettő szülésemhez képest kifejezetten jobb volt ,időben kevesebb legalábbis... A kitolási szak nekem szerencsémre sosem volt órákig eltartó ,nekem az elötte levő perces és egybefolyó fájdalmakkal gyűlt meg a bajom . :)Eddig mindig vágtak ,de nem bánom.ű
Mondjuk az eredmény az egy csoda ,de mostanra már nagyon izgulok .
helyes légzés: A szülés, ahol én irányítok c könyvből nagyon jól meg lehet tanulni.
Aztán a séta, jógagyakorlatok, a zuhany, masszázs, de úgyis ott fog neked kiderülni...
Köszöntem .Akkor gyorsan még beszerzem a könyvet :))
Persze tudom ,hogy minden szülés más és más ,de azt is tudom már,hogy a helyes légzés pl az mindenkinek jól jön .
4.vagyok.
4x szültem, a légzés nálam mikor jöttek a fájások hasammal vettem a levegőt mintha *hordót*akarnák formázni...ez minha enyhitette volna..
Ezt jól megirtam..nemvagyok formába 39+6 hkm.
Kedves utolsó !
Kipróbáltam és tán működni fog .. :D
Köszönöm !
Huhh hamarosan baba ..... :)))
Én a negyediktől most igen csak tartok de remélem olyan lesz inkább mint a harmadik és nem az elsőre vagy másodikra fog emlékeztetni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!