Járt valaki úgy, hogy nem vette észre a vajúdás első fájásait és már akkor került be mikor már elég rendesen kitágult?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 12:08
1/3 anonim válasza:
sokszor nem lehet tudni hogy jóslófájások, vagy már beindult a szülés, mindenesetre többedik szülésnél, már igyekezni kell a kórházba...
3 gyerekes
2/3 gabszem válasza:
Észre veszed, ne aggódj. De első szülésnél van idő. Én reggel 7-től éreztem, hogy rendszeresen összehúzódások vannak, amik egy idő után már kicsit fájdalmasak is lettek. 9-10 óra körül már 5 percesek voltak. Mi 11-kor mentünk be a kórházba és akkor én már szinte teljesen ki voltam tágulva. De mondta a dokim hetekkel elötte, hogy gyorsan fog menni a tágulás és hogy legyek a kórház közelébe.
3/3 anonim válasza:
hát én úgy jártam, hogy elkezdett görcsölgetni a hasam, még csak nem is gondoltam rá, hogy szülni fogok. Valószínűleg azért, mert a szülésznőm 36 órája szolgálatba volt amikor megvizsgált és azt mondta, hogy az éjjel még tuti nem lesz baba. Ez este 7-kor volt, sietett haza pihenni...(már a kórházban voltam toxémia gyanú miatt)
este 10kor már 5 ujjnyira ki voltam tágulva és elfolyt a magzatvizem is. Jöhetett vissza, éjfélre megszültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!