Mi a véleményed a Nadin névről?
Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 13:11
1/16 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen nevű gyereket. Nekem tetszik.
2/16 anonim válasza:
különleges. ha illik a vezetéknévhez, akkor szép.
3/16 anonim válasza:
Nekem tetszik :) Az én fiamnak sem lesz hagyományos neve :)
4/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Hülyén fejeztem ki magam.Tudom,hogy a Nadin lány név.Azt akartam írni,hogy az én gyerekemnek is különleges nevet fogok adni.
5/16 anonim válasza:
Hat a jatszoteren van egy kislany, akit igy hivnak.Mikor otvenedszerre hallja az ember, hogy "Nadinka ne csinald" akkor mar annyira nem tetszik....
6/16 klopusz válasza:
Én is ismerek ilyen nevű lányt, aki okos, helyes, jó tanuló. Szóval nekem tetszik.
7/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nagyban befolyásolja az ember véleményét, ha ismer ilyen nevű személyt, és az nem szimpatikus.
8/16 anonim válasza:
Nadinka..., Na-dinka.
Hát így sem szerencsés....
10/16 anonim válasza:
Így, hogy Nadin...szép! (bár én nem adnám a lányomnak, de most nem is ez a kérdés :) ) Viszont a Nadinka, mint becézés abszolút nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!