Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jo nagy baromságot csináltam,...

Jo nagy baromságot csináltam, most ez miatt beteg gyermekem születhet?

Figyelt kérdés

35hétben vagyok.

Màr jo ideje abba hagytam a dohànyzàst,de kb 3hete olyan idegbetegség jött ràm a cigi miatt,feszült voltam ideges.

Hogy a héten màr nem birtam és vettem egy doboz cigit,és elszivtam 4nap alatt.

Egyszerüen nem tudom mi történt,bàr csak vissza tudnàm csinàlni.

Amugy nagyon figyelmes kismama vagyok,egészségesen étkezem,rengeteg gyümölcsöt zöldséget fogyasztok.

Tényleg mindenre oda figyelek!

Ugy utàlom magam!!!!!!

2013. szept. 26. 23:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

jaaaj!

ne veszekedjetek kérlek!!

én is halottam hogy volt olyan dohànyzò anyuka akinek nagyon szép volt a lepénye!

és ha az enyémen megfog làttszodi,és lecsesznek azt telejesen megfogom érdemelni.

de elsején megyek a védőnőhöz,és öszintén elfogom mondani!!

köszönöm mindenkinek a vàlaszt!!!!

mivel tudom hogy hülyeséget csinàltam,ezért nem hiszem hogy szàndékomba àll mégegyszer elkövetni!!!

2013. szept. 28. 10:52
 22/23 anonim ***** válasza:
Itt nem az a lenyeg, kinek miert es mennyire volt szar a gyerekkora, amit en irtam, azt csak a dohanyzo anya es gyerek viszonyarol irtam. De ha a Te peldadat nezzuk, akkor igen jobb anya leszel anyukadnal, ha ezeket nem teszed meg a gyermekeddel. En viszont csak arra akartam felhivni a figyelmedet, h a gyermekednek meg 30 ev mulva is szuksege lehet rad, es ha egy egeszseges fitt 60-as leszel, akkor 30 ev mulva jobb anya es nagymama lehetsz, mint egy beteg, rokkant, 60-as, mikozben a szeretteidnek is faj, h szenvedsz. Persze vannak "csodaszervezetek", mint a 90-es dohanyzo bacsie, es az akar a Tied az lepenyeddel, de ebben bizni olyan mint a lotto otosben...
2013. szept. 28. 11:02
 23/23 anonim ***** válasza:
En nem veszekszem. Csak ugy ereztem, h ha a tapasztalatom alapjan egyvalaki is elgondolkodik ezen a szemponton, akkor megeri leirnom. Kerdezo, ne aggodj, minden rendben lesz es nemsokara nagyon boldog anyukak leszunk! ;-) 6-os, aki 35+6 hkm
2013. szept. 28. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!