Ha megint beteg lesz a gyermekem kérhetem a dokinőt hogy egy bizonyos antibiotikumot irjon fel?
Figyelt kérdés
Ha éppen arra a betegségcsoportba tartozó betegségről van szó??2013. júl. 8. 12:43
1/8 anonim válasza:
Biztos megkérheted, legfeljebb megjegyzi magának, hogy te is doki lettél, és amúgy azt sugallja, nem bízol az ítélőképességében és a tudásában.
2/8 anonim válasza:
Kérni bármit lehet, csak nem biztos megfogadja.
3/8 anonim válasza:
Az én doktornőm meg is kérdezi, hogy melyik szokott jobb lenni neki, mert minden gyerek más más. Pl az én fiamnak sokszor nem jó egyetlen szuszpenzió sem csak az injekció.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem orvos hanem ápolónő vagyok ,de én állítom hogy jobban tudnám gyógyítani a gyerekeimet ,mert most pl 3 antibiotikummal nem tudta a gyerekeimet meggyógyítani azért az már szerintem gáz.
Nem beszélve hogy pézügyekben nagyon rosszul állunk és akkor kísérletezget a gyerekeimen plusz az idegeskedésről nem beszélve!
És nem igaz hogy nem lehetne rögtön torokmintát venni és akkor talán nem hasraütésszerüen adok antibiotikumot hanem a betegségre!!
Mert remélem nem ,de tuti most tönkrevágtam a 11 hónapos és 5 éves kisfiam ,immunrendszerét ezzel a sok szarral!
2013. júl. 8. 13:22
5/8 anonim válasza:
De hát te is csak antibiotikumot kérnél, tök mindegy, melyik vágja gallyra az immunrendszerüket. Akkor keress homeopata dokit. Pont.
6/8 anonim válasza:
Szia! Miért nem természetes antibiotikmot használsz?Kaptak probiotikumot?Érdemes lenne inkább az immunrendszerüket megerősíteni, gyógynövénykivonatokat használni.Sok jó tapasztalat van velük.Jobbulást a gyermekeidnek!
7/8 A kérdező kommentje:
Pl? gyögynövény milyen??
amugy már mindent kipróbáltunk mint vitamin alatt érthetünk!!
Hogyne kaptnának probiotikumot?
Lacto protect baby, vagy Normaflort vagy valamilyet mindig kaptak!!
2013. júl. 12. 18:54
8/8 anonim válasza:
Szia! pl Aloe Vera, echinacea,aranyvesszőgyökér ,szőlőmag, acerola, acai stb.Az se mindegy, hogy hányféle hasznos bélbacit és mekkora csíraszámmal tartalmaz a probiotikum, illetve, hogy mellé prebiotikumot is fogyasztanak-e ami segíti a hasznos bélbacik szaporodását.Ha esetleg érdekel, akkor szívesen elküldöm emailben a leírásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!