Hahó! Nem szeretnék menni egy bizonyos helyre, jó volna betegnek lenni az napra amikor lesz az esemény. Mit csináljak, hogy elég beteg legyek ahhoz hogy ne kelljen menni?
3. Sós kávé: igen... igen sós kávé. A sós kávé hatását nem tudom de állítólag lázas leszel tőle. Sós tejet ittam már, hát az valami borzalom! Az eredmény?: hányinger, torokfájás, szédülés, fejfájás. Szerintem hőelmelkedésem is lehetett. Este játszd el, hogy nem érzed jól magad erre a tipikus szülői válasz, hogy holnapra elmúlik és ezzel véget is ért. Korán feküdj le, játszd el, hogy alszol vagy aludhats is. Másnap korábban kelj fel, mert akkor elkészítheted a sós tejedet/kávédat anélkül, hogy feltünést keltenél.
4.Narancsos, grapefruit-os tej: állítolag isteni finom és fosat mint az állat! Csavard ki a narancsot/grapefruit-ot és öntsd a levét HIDEG tejbe! Ez azért fontos mert ha túl meleg a te, kimegy narancsból/grapefruit-ból a savak így már nem fosat meg. Az eredmény?: fosol. Minél érzékenyebb a gyomrod annál többet ülsz majd WC-n. Érdemes úgyidőzíteni, hogy pont idulás előtt jöjjön ráda majdbefosok. Jó WC-ntöltést!
5.Ketchupos tej: Az íze egész jó. Állítólag nagyon könnyen megfosat. Vegyél egy pohár hideg tejet, tegyél bele annyi ketchupot, hogy jó piros legyen a löttyöd, majd idd meg! Eredmény?:fosni fogsz, mint a murányi kutya!
6.Kréta: Vigyázz vele: állítólag ha allergiás vagy rá akkor akár kórházba is kerülhetsz! Az osztálytársnőm evett a nagyobbik krétából egy felet és másnap 42C fokos láza volt. Elég durva lehetett... Szerintem előbb a kisméretűből is elég ennyit megenni és először régi krétát mert ebbe kevesebb a méreg, de lázat azt okoz(amit még anyudék használtak) egyél utána jöhet a mostani kréta ha ez sem válik be, jöhet szép lassan mindig nagyobb adag. Ha felszippantod a krétát, akkor állítólag orrvrzést okoz ezt már inkább nem próbálom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!