Jo nagy baromságot csináltam, most ez miatt beteg gyermekem születhet?
35hétben vagyok.
Màr jo ideje abba hagytam a dohànyzàst,de kb 3hete olyan idegbetegség jött ràm a cigi miatt,feszült voltam ideges.
Hogy a héten màr nem birtam és vettem egy doboz cigit,és elszivtam 4nap alatt.
Egyszerüen nem tudom mi történt,bàr csak vissza tudnàm csinàlni.
Amugy nagyon figyelmes kismama vagyok,egészségesen étkezem,rengeteg gyümölcsöt zöldséget fogyasztok.
Tényleg mindenre oda figyelek!
Ugy utàlom magam!!!!!!
Ki mondta azt, hogy nem káros?
Írtam én ilyet?
Én teljesen tisztában vagyok azzal hogy nem tettem jót, se magamnak, se a fiamnak, DE !
A lepény érettségére vonatkozó megnyilvánulásra válaszoltam, hogy nekem személy szerint semmi nem látszódott, nem volt meszes!
Erre írtam kedves okosok, hogy ma már elég sok mindenre ráfogják a cigizést. Mert ha nem így lenne, akkor mindenféleképpen meszesnek kellett volna lennie a lepényemnek, nemde? :)
Attol mert cigizek, attol leszek szar anya? :) hat nem hiszem :)
Nem volt altalanositas, csak egy velemeny! :)
oda is irtam! Szemely szerint nekem nem volt bajom.
De itt ugyis mindenki szuper anyuka, akiknek semmi hibajuk nincs, tokeletes az eletuk, meg a gyerekuk is, es ha valaki le meri irni, fel meri vallalni hogy o igenis cigizik, az szepen le van hurrogva! :) de megnyugodhatsz kedvesem, nem kell idegbol irni :) te osanya! :)
Kedves 6-os!
Nekem anyukam nem dohanyzik, apam annak inkabb, és megis borzalmas gyerekkorom volt! Nekem nemcsak nyari tabor, az osztalykirandulas is csak alom volt! Anyamnak elobb volt az új Ruha, taska, cipo, mint én! 20evesen vettem magamnak az első farmeremet, anyam semmi ruhat nem vett nekem, amivel azt erte el, hogy kineztek Engem mindenhonnan az oltozkodesem miatt, mert az o stilusa szerinti venasszonyos, regi ruhakban jartam. Egy kezemen megtudom mutatni hogy hany db ruham volt, amin ujonnan vett nekem. Felreertes ne essek, szeretem a turis dolgokat, de nem az oreges stilust... Mikor megismertem parom és elkoltoztem otthonrol, rendbejottek a dolgok, ramkiabalta, hogy mert o megvette nekem a tankonyveket! Szerintem ez volt a dolga, de nekem mindent vissza kellett fizetni! kitagadott otthonrol, mert nem sikerult idoben feladni a lottot, nem mehettem haza, mert veletlenul elhagytam egy penztarcat, amibe 2000ft volt, valami csekket kellett feladnom.. 13evesen az utcan voltam addig amig nem segitett valaki hogy visszatudjam fizetni, mert ez volt a hazamenetelem ara, hogy ha meglesz a penz visszamehetek.
5perc kesesert vettem agyon, volt belsoverzesem, tort el csontom, és majdnem kiloktek a nyolcadik emeletrol. Ezért nem erzem úgy hogy azzal hogy "csak" cigizek, meg nem teszek rosszat. Szeretni akarom, nem akarom hogy atelje azt amit nekem kellett.. Az hogy cigizek az kisebb gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!