Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+2 hetesen ma voltam orvosnal...

6+2 hetesen ma voltam orvosnal. Petezsak kisse lapitott, embriocsomo volt benne. Van okom aggodni? Az orvos szerint sok esetben vetelessel vegzodik.

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 15:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
akkor meg remenykedek. mar szetbogtem magam, nagyon felek.
2013. szept. 26. 18:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Ne idegesjedj, azzal nem segitesz. Tudom, hogy ramaty erzes, de nekem a doki kozolte azonnal, hogy ebbol valoszinuleg veteles lesz. Egy het mulva kellett volna visszamennem, de pont a vizsgalat napjan ment el a baba. O viszont meg eddig sen jutott a fejlodesben. Nem idegeskedtem. Folyamatosan remenykedtem. Jobb volt igy. Probalj megnyugodni. En azert nem latom ezt olyan borzasztonak. Orultem volna egy ilyen kepnek anno. Ja, es azota egy szepen fejlodo terhesseget orizgetek, vagyis ha megtortenne a legrosszabb, az elet akkor sem all meg, mindig van honnan felallni. Fel a fejjel!!!! Minden oke lesz!
2013. szept. 26. 22:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Koszonom, es sajnalom ami veled tortent. Mar megnyugodtam, hisz megis csak ott van minden aminek ott kell lennie, csak a petezsak nem a legjobb, de ettol meg remenykedem. Neztem neten, es sok nonek volt ilyen a petezsakja :)
2013. szept. 27. 05:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is úgy jöttem el 6+0 hetesen, hogy 30% a vetélés esélye - most meg itt csuklik a hasamban :)

Tudom, hogy baromi nehéz nem idegeskedni, de le kell szokni róla. Egyrészt ártasz vele a gyereknek, másrészt az igazi idegeskedés csak most kezdődik :)

2013. szept. 27. 19:41
 15/21 A kérdező kommentje:
kicsit megnyugodtam. Talan meg kicsi a terhesseb a kesobbi fogantatas vegett :) Minden rendben lesz remelem, hisz mar szikholyag es embriocsomo van, az mar felsikeer :)
2013. szept. 27. 21:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál dokinál? Minden oké?

2013. okt. 11. 11:33
 17/21 A kérdező kommentje:
igen voltam. hallottuk ahogy vert a szivecskeje, a vizsgalat utan (3ora mulva) mikor hazaertem barna folyast eszleltem,, felhivtam a dokit,pihenjek,es ha verzek akkor menjek be... Most jonne meg ha nem lenne baba esetleg ez okozhatja,arra tudok gondolni,maskulonben gondolom latta volna uhn ha baj lenne.
2013. okt. 11. 13:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Őszintén örülök :)

És kikerekedett a petezsák? Mondjuk mindegy, mert ha már van szívhang, akkor nagy valószínűséggel nincsen gond.

A barnázás sajnos előfordul a terhesség korai szakaszában. Pihenj sokat, szedj magnéziumot és fogyassz rengeteg folyadékot! :)

2013. okt. 11. 14:31
 19/21 A kérdező kommentje:
kikerekedett.de nagyon izgulok a babaert.
2013. okt. 11. 15:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond, meglátod! :) Csak nyugi! A babád élni akar, hisz dobog a szíve. Én még idáig sem jutottam az első terhességgel, úgyhogy mérföldekkel jobb helyzetben vagy!

Boldog babavárást és tényleg nyugi!!!!! :)

2013. okt. 11. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!