Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő után kell először...

Mennyi idő után kell először elmenni orvoshoz ha itthon pozitívat teszteltem?

Figyelt kérdés
Illetve mikor érdemes elmondani a családnak? Nagyon félek, hogy elmegy a baba, és nem akarom elkiabálni a dolgokat...

2013. szept. 23. 18:21
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Az elmaradt menzesz utan két héttel. A 12.heti genetikai ultrahang után már a rokonoknak, ismerősöknek is elmondtuk. A nagyszülőknek korabban persze.
2013. szept. 23. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

En rogton mennek.Szerintem nem kell a dokival varnod.

A kozeli csalad tagoknak mar mondhatod...de masoknak raersz kesobb.

2013. szept. 23. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
12. hét előtt nem akartunk szólni a családnak, amúgy sem tudták, hogy babát szeretnénk, jól tettük, hogy nem híreszteltük, mert 8 hetesen elment. A másodiknál már csak a 20 héten szóltunk a családnak, akkor már mi is kezdtük elhinni, hogy ő már meg marad. Nem bántam meg, hogy ennyire későn szóltunk, nehéz volt titkolni (pl. családi összejövetelkor), de jobb volt ez így, hogy csak 20. héten tudták meg. Orvoshoz az után 2-4 héttel kell menni amikor nem jött meg a vérzésed. (a baba ekkor 6 hetes) 6. hét előtt nem érdemes dokihoz menni úgy sem tud semmit mondani.
2013. szept. 23. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
5 hetes 2 napos korban mentünk először, akkora volt legkorábban időpont. A doki szerint helyes dolog korán menni, mert akkor még tud segíteni, ha lenne probléma (progihiány, bevérzés stb.), ill., mindenkinek jobb, ha időben kiderül a méhenkívüli is. Nem utolsó sorban pedig, ha minden rendben van, akkor az egy megnyugtató helyzet :) szívhang csak egy héttel később volt, 6 hetes 2 naposan, de engem már az első, nulladik ultrahang is megnyugtatott, hogy igen ott van, jó helyen van és nem veszélyezteti semmi sem. :)) Mi 7. héten elmondtuk a szűk családnak. A tágabb baráti kör, akikkel nem érintkezünk minden nap, akkor tudta meg, amikor épp találkoztunk, jellemzően a 18-20. hét körül. Nem ápolunk nagy baráti kört.
2013. szept. 23. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:

7/8 het korul akkor mar van szivhang es az uh is latni a babat.

Ha tul koran mesz nem lat a doki csak egy gyurut nem tudod jo e a terhesseg.

2013. szept. 23. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért pontoztak le. Hatodik héten érdemes menni, mert az se nem korai se nem késői időpont. Én is korán mentem és nem láttak semmit az ultrahangon. Akkor mi értelme? Én csupán tudatlan voltam és rögtön rohantam a pozitív teszttel a dokihoz. Jó le is szidtak ezért. :) Lehet menni öt hetesen is, de hat hetesen a legjobb, mert akkor már van szívhangja is a babának és biztosabb a terhesség.Ez tény, ezért nem kellene senkit lepontozni. Nah, mindegy...:)
2013. szept. 23. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Bocsánat, úgy látom valami extra görény mindenkit lepontozgatott. Tőlem ment mindenkinek a zöld kezecske, mert gyűlölöm az ilyen embert. :)
2013. szept. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!