Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes vagyok es most...

39 hetes vagyok es most vettem eszre h tetves, most mi lesz? Tiszta ideg vagyok, egesznap itthon vok meg a korhazban, nem ertem

Figyelt kérdés
Hogy kaphattam el???? 3 naponta mosom a hajam mert hamar zsiros...van egy 6 eves lanyom is...total ki vok
2013. szept. 13. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy a kislányod vitte haza? Gondolom egy tetűirtó megoldás a problémádra. Kérdezz rá a gyógyszertárban, hogy használhatod-e. Én legalábbis így tennék.

Felesleges idegeskedni! Valószínű, hogy a kislányod vitte haza az oviból/suliból.

2013. szept. 13. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
54%

Mi lenne?

Lecaplatsz a gyógyszertárba vagy leküldesz valakit és lekezeled a fejbőrödet!

A 6 éves kicsi haját is kezeled. Akkor is, ha neki nincs.

Nem haltok bele, nem kell a hiszti.

És hogy hogy kaptad el? Gondolom a lány óvodás. Ez nem elég magyarázat? Hazaviheti úgy is, hogy neki semmi baja. Például a ruháján.

2013. szept. 13. 14:33
 3/10 A kérdező kommentje:
A gyerek itthon van velem...
2013. szept. 13. 14:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért a történet nem áll meg a tetűírtónál, összes ágyneműt, törülközőt...kimosni, nagytakarítani...a baba meg bármelyik percben itt lehet, én is kibuknék. Nem tudsz segítséget felhajtani?
2013. szept. 13. 15:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Mar mindent lehuztam :( de mar sirok az idegtol, a cukrom is felment
2013. szept. 13. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Hát ez nem egy kellemes dolog,suliban kétszer elkaptam én is! Csak tetüirtóval tudod a hajadból kiirtani,én javasolnám,hogy ne csak egyszer ,hanem pár nap múlva is ismételd meg az irtást és ne csak magadon,hanem a veled együtt élőkön is el kell végezni.Mindent kimosni,régi fésűt ,hajkefét kidobni és új nagyon sűrű kefével a már az irtótól elhalt tetűt és a serkéit ki tudod fésülni a hajadból,mert az utóbbiak nem jönnek ki maguktól.

Ha nem a kislányodtól,akkor az is lehet,hogy buszon,zsúfolt helyen kaphattad el. Elég,ha megölelsz egy olyan embert aki tetves.Akár egy ismerősöd is lehet az,aki tényleg a gyerektől kapta el!

Nyugodj meg,könnyen ki lehet írtani,ez nem csak veled történt meg!

2013. szept. 13. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia, én fodrász vagyok, és még azt mondanám, hogy nem elég, ha a serkéket kifésülöd, mert sajnos nem jön le a hajszálakról, csak ha lehúzgálod vagy lehúzgálja valaki őket. Minden egyes hajszálat át kell nézni, mert ha egy is benne marad a hajadban, sajnos a tetűirtó ellenére újra kikelhet, és akkor ugyan ott vagy ahol a part szakad. Úgyhogy szerintem kérj meg valakit, vagy menj fodrászhoz, és én még azt szoktam javasolni, hogy hajvasalóval húzzák végig a hajat, mert a hő is nagyon szépen elpusztítja őket. Nyugi, nem lesz semmi baj, sajnos sok plusz munka, mosás fertőtlenítés stb. stb., de meg lehet oldani, és az a tapasztalatom, hogy bárhol el lehet kapni, sajnos. Kérj segítséget akár a kórházból is, hogy mit tegyél. Kitartás
2013. szept. 13. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a kisgyermekedtől kaptad el. Barátnőm egyszer a kórházban!!! kapta el egyszerre a rühességet és a tetvességet. Valaki olyan után fektették fel a vizsgálóasztalra.
2013. szept. 13. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez kemény... Én 36 hetes voltam, mikor az unokahúgom jött hozzánk nyaralni rühesen.

Én csak permeteztem mindent, meg mostam-vasaltam megállás nélkül.

Egyébként fősuliban tetűt egyszer sikerült egy IC járaton szerezni az akkori lakótársamnak, szóval ennyi erővel nektek is lehet, hogy tömegközlekedés vagy egy zsúfolt üzlet elég volt.

2013. szept. 13. 17:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek, vettem hedrint,mar most mindenki be van kenve, holnap reggelig rajta van aztan hajmosas utan ujra agynemu csere... Az a baj h oriasi es suru hajunk van a lanyom:(mal...nem szeretnem levagatn,de ebbol kiszedni a tojasokat lehetetlen lesz...
2013. szept. 14. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!