39 hetes vagyok es most vettem eszre h tetves, most mi lesz? Tiszta ideg vagyok, egesznap itthon vok meg a korhazban, nem ertem
Nem lehet, hogy a kislányod vitte haza? Gondolom egy tetűirtó megoldás a problémádra. Kérdezz rá a gyógyszertárban, hogy használhatod-e. Én legalábbis így tennék.
Felesleges idegeskedni! Valószínű, hogy a kislányod vitte haza az oviból/suliból.
Mi lenne?
Lecaplatsz a gyógyszertárba vagy leküldesz valakit és lekezeled a fejbőrödet!
A 6 éves kicsi haját is kezeled. Akkor is, ha neki nincs.
Nem haltok bele, nem kell a hiszti.
És hogy hogy kaptad el? Gondolom a lány óvodás. Ez nem elég magyarázat? Hazaviheti úgy is, hogy neki semmi baja. Például a ruháján.
Szia! Hát ez nem egy kellemes dolog,suliban kétszer elkaptam én is! Csak tetüirtóval tudod a hajadból kiirtani,én javasolnám,hogy ne csak egyszer ,hanem pár nap múlva is ismételd meg az irtást és ne csak magadon,hanem a veled együtt élőkön is el kell végezni.Mindent kimosni,régi fésűt ,hajkefét kidobni és új nagyon sűrű kefével a már az irtótól elhalt tetűt és a serkéit ki tudod fésülni a hajadból,mert az utóbbiak nem jönnek ki maguktól.
Ha nem a kislányodtól,akkor az is lehet,hogy buszon,zsúfolt helyen kaphattad el. Elég,ha megölelsz egy olyan embert aki tetves.Akár egy ismerősöd is lehet az,aki tényleg a gyerektől kapta el!
Nyugodj meg,könnyen ki lehet írtani,ez nem csak veled történt meg!
Ez kemény... Én 36 hetes voltam, mikor az unokahúgom jött hozzánk nyaralni rühesen.
Én csak permeteztem mindent, meg mostam-vasaltam megállás nélkül.
Egyébként fősuliban tetűt egyszer sikerült egy IC járaton szerezni az akkori lakótársamnak, szóval ennyi erővel nektek is lehet, hogy tömegközlekedés vagy egy zsúfolt üzlet elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!