Tegnap halvány pozitívat teszteltem, így festhetek hajat ma?
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 08:28
11/16 zabmester válasza:
Szerintem is nyugodtan. Esetleg ha aggódsz, és mindenképp otthoni hajfestést szeretnél (fodrásznál azért tudom, hogy jóval drágább), akkor kérj meg valakit, hogy fesse be neked, így nem lélegzed be (meg azért ne is valami szellőzetlen helyen csináljátok).
12/16 anonim válasza:
Terhesség alatt valóban árt a hajfestés a babának? Van valami alternatíva amivel helyettesíteni lehet és nem káros?
13/16 anonim válasza:
Nem árt neki!!!!!Egész nyugodtan befestheted a hajad ;)
14/16 anonim válasza:
használj ammóniamentes festéket,a simánál az ig gáz ha belélegzed de az is hogy a fejbőrödön van.persze nem mondom h baja lesz a babának de én inkább nem kockáztatok.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm soha nem magamnak festem béna vagyok hozzá, a férjem szokta :)
A akkor majd kinyitok minden ablakot :)
2013. szept. 26. 12:49
16/16 anonim válasza:
NEm tudom miért lettünk lepontozva az elején, semmi rosszat nem írtunk, remélem aki pontozgat az is hozzászól és nem feleslegesen nyomogatja az egeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!