Tegnap halvány pozitívat teszteltem, így festhetek hajat ma?
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 08:28
3/16 anonim válasza:
Neeeem...az első 3 hónapban ajánlatos elkerülni....
ne csináld...
4/16 anonim válasza:
Festhetsz igen, de ha nagyon aggódsz, akkor vegyél olyan festéket, amiben nincsenek olyan anyagok amik károsak lennének.
5/16 anonim válasza:
festhetsz.ha holnap csnáltad volna a tesztet akkor ma nem is tudnád h terhes vagy:))
6/16 anonim válasza:
Úgyis le leszek pontozva, de 50%-ban ősz vagyok, szépen néztem volna ki, ha nem festetem a hajam...Jó, ha fodrász csinálja, ne lélegezd be.
7/16 anonim válasza:
én befestettem egyik nap,másnap pozitív teszt :) de utána az első 12 hétben nem festettem,csak utána!
Akkor is úgy,h lehetőleg ne lélegezzem be,más festi,nem magamnak csinálom,és persze jól szellőző helyiségben!
8/16 anonim válasza:
Én most nem régiben (2 hete) melíroztattam a hajamat. Az, hogy ne lélegezd be....gondolom nem így értette a válaszoló...
Egy fodrász üzletben mindig is vannak vegyi anyagok, pl amikor én voltam mellettem daueroltak. De egy jól szellőztetett helyiségben semmi bajod nem lesz.
40hkm
9/16 anonim válasza:
Szia terhesseg nel ammonia mentes hajfesteket hasznalj
10/16 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan, nem az káros, hogy a fejeden van, hanem az, ha belélegzed. Én anyukámét festettem az elején, nem aggódok. Szellőztess közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!