Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon szánalmas vagyok, ha...

Nagyon szánalmas vagyok, ha 34 hetesen azt kívánom, hogy vegye már ki az orvos ezt a babát?

Figyelt kérdés

3. baba. Nagyon nehezen viselem a terhességet, fáj mindenem, nehezen mozgok, hatalmas hasam van, nem tudok a 2 kicsivel rendesen játszani, probléma van a méhlepénnyel, így gyógyszert kell szednem, sokat kell pihennem, ... stb.

Szeretnék már túl lenni az egészen, és a karjaimban tartani a babát.

Barátnőm szerint szülés előtti depresszióm van. :)

2013. szept. 25. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én dettó...Nagy mennyiségű víz,alig bírok mozogni a szeméremcsont é combcsontfájdalomtól,egyfolytában ég a gyomrom,alig alszom,hatalmas pocak,magas vérnyomára gyógyszerek,hetente vérvétel a toxémiagyanú miatt...

Elsővel is a terhesség nem volt leányálom,most sem,hanem ami utána jön az volt könnyebb,még ha éjszakázni is kellett.Én is szívem szerint már túllennék.35+4 hetes km,4,5 éves nagylány anyukája

2013. szept. 25. 21:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Nekem alacsony a vérnyomásom, úgy 80-90/50-60 között mozog, már ha ez egyáltalán vérnyomás. Gyógyszer nincs rá, szédelegjek csak nyugodtan.

Az vigasztal, hogy nem húzom ki a végéig, legkésőbb 38 hetesen megszületik. Az már csak 4 hét! De előbb be kell feküdnöm, és akkor tuti kisírom a korábbi császárt.

2013. szept. 25. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:

a 34. Hét még kevés, bármit is mond a védőnőd. Nem véletlen, hogy 37. Hétig koraszülésnek számít. Én a második gyerekemnél a terhesség utolsó hónapját végigsírtam, mert alig bírtam menni, de ott volt a 2 éves kisfiam, akiről gondoskodnom kellett.

Kertészkedés helyett pihenj, és ne akard megszülni a babadat korábban, mert akkor megvan az esély, hogy egy eletre gondozhatod, vagy orvostól orvosig cipelheted!

Más ilyenekre gondolni, és más megtenni, maradj csak az elméletnél.

2013. szept. 26. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Én ma értem el a tűréshatárom végére. Van egy 2,5 évesem, aki beteg, és amúgy is teljes szórakoztatást igényel, egyedül nem szeret játszani, fáj mindenem, nagy a hasam, feküdni, állni, menni nem jó...ha leülök a földre mellé játszani, 3 mp után kényelmetlen. Nem kapok levegőt...ma már sìrtam is...én is ki kìvánom a babámat, pedig nem volt nehéz terhességem( az első 3 hónap car volt, de egészen a mai napig aktív voltam)...ELEGEM VAN....

36+6 hkm

2013. okt. 16. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!