Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek is minden NST után...

Nektek is minden NST után kell menni áramlást nézetni? Vagy közeleg a szülés és azért?

Figyelt kérdés
Múlt pénteken voltam NST-n akkor kelett menni áramlást nézetni. Ma is voltam és ma is kelett menni. Csütörtökre volt időpontom a következő NST-re de a doki mondta , hogy menjek elöbb. szerdán kell mennem. A papíron a baba szívhangja 160 felett volt szinte végig párszor leesett 140 alá volt hogy 1180 fölött volt egy kicsivel. Tudom, hogy ezért kelett ma áramlást nézetni de ott minden ok volt. Ez akkor ugye nem nagy probléma??
2013. szept. 23. 10:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Én tegnap kezdtem NST-t,és még 35 hetes vagyok(szombaton vagy hétfőn töltöm 36-ot)és nekem is néztek utána áramlást.A dokim protokolljában így van 35. héttől nst áramlással együtt.
2013. szept. 27. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!