Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizsgálat után természetes a...

Vizsgálat után természetes a vérzés?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok. Ma orvos kézzel vizsgálta a méhszájat ami nagyon fájt!!!! Majdnem elsirtam magam utána. Aztán alig tudtam menni annyira fájt. Mikor hazaertunk akkor láttam hogy pár csepp vér is távozott. Ez természetes ilyenkor? ???

2013. szept. 20. 18:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, előfordulhat.

De azért figyelgesd magad, ha netán más is történne, akkor nézesd meg magad. De pár csepp vér ilyen terhességi korban vizsgálat után előfordulhat.

2013. szept. 20. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 30. héttől minden vizsgálat után volt ilyen, de nekem mondta is a dokim, hogy előfordulhat, ne ijedjek meg. Ha másnap már nincs, akkor tényleg csak attól volt...
2013. szept. 20. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam is előfordult, nem is kicsit vérzett, de másnapra már nyoma sem volt. Az orvosom annyit mondott, hogy a terhesség alatt nem szokatlan, hogy vérzékeny a méhszáj.
2013. szept. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!