A kiírás napja után még mindig nem jön a baba, lépcsőzés, stb? vélemények? Várjam meg még beindítja, egy hetet vár azt mondta.
A szülésznőm és az orvosom is egyetért abban, hogy lépcsőzni nem csak felesleges, de veszélyes is a mamára és a babára nézve is. Megterheli a lepényi keringést! A kismama vérnyomása megemelkedik közben, a levegőt nehezebben veszi, stb.
Szülés beindítására a legjobb a szeretkezés. Ha nem válik be, akkor jobb megvárni az orvosi segítséget, nehogy gond legyen!
én lépcsőztem, és akkor sem jött...:-)) De én be is feküdtem a kórházba..csak úgy otthon nem mertem volna, de ott úgy voltam, hogy helyben vagyok, ha vmi történés van..:)
Várt az én dokim is, nekem minden eredményem jó volt, a baba jól volt. Azt mondta, hogy akkor jöhet szóba előbb indítás, ha romlik a lepény ellátása, vagy lassul a szívverése, vagy bármi..de akkor gondolom nálatok is minden okés..
Had maradjon ne aggódj, tudja mikor kell jönnie..:-))
40+5-re szültem. Lépcsőzni nem nagyon lépcsőztem, megterheli a méhlepényt + mire itt az idő addigra jól el lehet fáradni benne. Én mindent kipróbáltam amit csak lehet, ittam tonikot, ettem fahéjasat, csípőset, sétáltam nagyokat amennyire tudtam, de semmi.. Amíg rendben van a bébivel minden addig szerintem felesleges aggódnod. :)
Én 2x kaptam OTT-t és még így is alig akart beindulni, fájásgyengeség + császár lett a vége(rosszul is fordult be a bébi, nem ijesztgetni akarlak :D). Amúgy az orvosom azt mondta, hogy aki túl hordja annak általában fájásgyengeség áll a háttérben, de rá tudnak segíteni oxytocinnal. Könnyű és gyors szülést kívánok :)
Nem tudom, mennyire van így. Pont 41 hétre szültem, nem volt sem fájásgyengeség, se más probléma. nem egészen két óra alatt megszületett a fiam, pedig első gyerek.
Én nem csináltam semmit, csak vártam. Ha itt az idő, úgyis beindul. Lett volna még 4 napom az indításig.
Szerintem pihenj, lazíts, más úgysem tehetsz.
Tudom, hogy türelmetlen vagy, de nekünk azt mondták előtte, hogy örüljünk, van egy plusz hét nyugalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!