Kismamák, akik lift nélkül laktok 3. ,4. emeleten, nem okozhat bajt a sok lépcsőzés?
Amikor a kislányomat vártam, az utolsó 2 hónapban rengetegszer volt rossz a lift:( A 8. emeleten lakunk, és ez azt jelentette, hogy reggel lementem a fiammal a bölcsibe, majd hazamásztam a 8-ra, (nem ritkán szatyorral, mert vásárolni csak kell) majd délután lemásztam, és utána a fiammal együtt fel :)
A 32. hétig dolgoztam, lift nélkül, a 4. emeleten, és az ügyfelekért is le kellett menni, tehát volt nap, hogy 4 alkalommal lépcsőztem 4 emeletet :) Ha nincs gond a terhességgel, akkor ez nem jelenthet problémát. A lényeg, hogyha felfelé mégy, akkor állj meg pihenni, ha már kapkodnád a levegőt, lefelé meg támaszd meg alul a pocakodat, és csak szép komótosan :D
Ha problémamentes a terhesség akkor semmit se okoz max. fárasztó macerás kicsi gyerekkel cuccokkal plusz 10 kilóval a vége felé felmászni :D (bár attól is függ mekkora a nagyobb).
Én első babám idején laktam 4. emeleten lift nem volt, és a fiam 42.hétig csücsült bent esze ágában se volt a lépcsőzéstől előbújni...
Mi is harmadikon lakunk, ráadásul kutyánk is van akit legtöbbször én viszek le, mert a férjem rengeteget dolgozik.
Szülés előtt nem volt gond, bár a vége felé már lelassultam.
Most mér rosszabb, mert egyedül nem akarom a babakocsit le-föl cipelni, így legtöbbször kendőzök, bár már 6 kg-os a lányom, így nem tudom mi lesz a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!