Valakinek bevált a lépcsőzés a szülés beindulására?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, de már jobban örülnék ha megszületne a kis drágaságunk, ingadozik a vérnyomásom, ebből kifolyólag sokat kell ellenőrzésekre járni, már kicsit besokaltam. A méhnyakam talán a külső nyitva van egy újnyira és gyakorlatilag azt mondták, hogy annyira meg van rövidülve, hogy alig tudta kitapogatni az orvos, eszerint azt mondta bármikor beindulhat a szülés. Jóslóim nincsenek.2012. jan. 11. 12:22
1/7 anonim válasza:
Hát, én így születtem, a 37. hétre, elromlott a lift ott, ahol akkor éltek anyumék. :) Mire felért, már indulhatott vissza, pár óra múlva megszülettem.
22 hkm :)
2/7 anonim válasza:
Tilos lépcsözni és nehéz fizikai dolgot csinálni. Minden ami oxigén hiányos állapothoz vezethet föként tilos ebben az idöszakban már.
Lépcsözés helyett menj el egy nagy lassu kényelmes sétára, ahol mély levegöt veszel, és elég oxigénhez jut a baba is. Na az segíthet.
A lépcsözésnél sokszor azért indítja be a test a szülést mert nem kap elég oxigént a baba és vészreakciót ad le.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem és a felmenőimnek sem, pedig az orvos javasolta befektetés (túlhordás) után.Pedig rengeteget lépcsőztem.
4/7 anonim válasza:
Én is rengeteget lépcsőztem(alapból a 4.-en lakunk lift nincs), mert sokan mondták az segít....persze lehet segített is mert csak 2 nappal hordtam túl, viszont sajnos a köldökzsinór a nyakára volt tekeredve.Szerencsére nem lett semmi probléma, de most a második terhességemnél inkább a szexet, vagy a sétát választanám.:) 26 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Egyiknél se vált be 4.en laktunk lift nem volt és az első gyerekemet közel 2 héttel hordtam túl (lépcsőzés, szex, forró fürdő már mindent bevetettem) a másodikat "csak" 4 nappal hordtam túl.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt hiszem maradok a jó kiadós sétánál, aztán meglátjuk.:-)
2012. jan. 11. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!