Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valakinel mar bevalt a has...

Valakinel mar bevalt a has körkörös simogatasa mint stimulalas illetve szüles beinditas?

Figyelt kérdés
Remelem igen, es akkor en is neki kezdek, mert mar nagyon szeretnek tul lenni rajta, es a babam is fejlett, es minden rendben vele... Esetleg meg a cicibimbo szinten körkörös ingerlese is rasegithet, ugyhogy kerlek irjatok meg a tapasztalataitokat! Köszönöm. 38 hetes km.
2009. júl. 10. 10:20
 1/1 anonim ***** válasza:
szióka.én még csak 32 hetes vagyok de amikor kórházban voltam egyéb ok miatt,akkor egy szobában voltam egy kismamával aki már a szülése miatt jött be.ki volt irva aznapra de nem indult meg neki. figyi az a legjobb ha nem te simogatod,hanem vki más.mert az ingerli a méhet!ha magadnak csinálod az annyira nemfogja,csak ha más. de ami még nagyon sokat szokott segíteni,az a meleg vizes fürdő vagy tusolás.a meleg víz is serkenti a dolgot.
2009. júl. 11. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!