Bevált nektek szülés índításnak a szex? 1 újjnyira nyitva vagyok. Ilyenkor lehet? 40+1 hetes km
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 12:24
1/12 anonim válasza:
Nálunk bevált :) Ez tökéletes szülés indítás: kellemes, hatásos! Hajrá, jöjjön az a babuci! :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem indulj el, mássz meg párszor lépcsőn egy emeletesházat, aztán egyél meg egy kiló fahéjas sütit, igyál meg hozzá egy liter tonikot, majd ezek után mássz rá a férjedre is, legyen jó nagy orgazmusod (+menjen beléd sperma), és ha még van erőd, akkor megint mászd meg azt a lépcsőházat, és ezek után mehetsz szülni már holnap :)
3/12 anonim válasza:
hát én tuti nem szexelnék ha már 1 ujjnyira nyitva vagyok, ez morbid. szerintem.
4/12 anonim válasza:
Amíg el nem folyik a magzatvíz, addig lehet szexelni, nem baj, ha nyitva vagy. A babádat védi a víz és a magzatburok. Nem lesz semmi baja.
5/12 anonim válasza:
Morbid???? :D Aztán miért? :D Szerinted látja a pici, vagy mi? :D Azta, ez nagyon komoly :D Szerintem inkább így induljon, mint oxitocinnal. Nem lehet a babának semmi baja, csak annyi történhet, hogy megszületik, ami azért jó, mert épp az a cél :)
6/12 anonim válasza:
igen látja a gyerek, hogyne -.- lehet hogy nektek ez tök normális én nem csinálnám ennyi.
7/12 anonim válasza:
És majd fel is mászik a bordákhoz, hogy fúúúúúúj kuki :D Azt sem tudja, hogy mi az. Ennyi erővel ki bújni sem fog, mert fúúúúúj nuni :D
8/12 anonim válasza:
Szerintem az utolsó előtti válaszoló nem úgy értette hogy "tényleg látja" :)
Nekem is furcsa, kellemetlenül érezném magam.
Kinek a pap, kinek a paplan :)
9/12 anonim válasza:
Szia!
Mi egy héttel a kiírt előtt kezdtük a napi 3! szexet, kiírt után egy héttel szültem. Nekem semmit nem segített. Mindegy, legalább szexeltünk jó sokat!
10/12 anonim válasza:
Bocsi az offért csak érdeklődnék hogy láttátok hogy egyre több válasznál ott van hogy "xy" válasza.
Ezt nem ti írjátok ki ugye?
De akkor ki?
Tényleg bocsi csak ritkán vagyok mostanában itt és lehet hogy lemaradtam valamiről?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!