Magzatviz (? )
Milyen az amikor nem folyik el teljesen csak ugy "csordogal"? Milyen szinu? Milyen szaga van?
Ugy merult fel bennem ez a kerdes, hogy eszrevettem, hogy van egy fele folyas szerusegem. A tisztasagim atazott, nincs se szine, se szaga es tuti nem vizelet, mert miutan megyek wcre es rendesen "megtorolkozom" azutan is jelentkezik.
Kerek minden kedves valaszolot, hogy ne csak a konkret folyasomrol irja le a velemenyet hanem a magzatvizzel kapcsolatos tapasztalatat is (akkor is ha az en esetemben ez nem ervenyes. De szeretnem tudni). Elso baba szoval semmilyen tapasztalatom sincs.
Koszonom!
Nekem pont ilyen volt.
Se színe, se szaga nem volt az elején.
Nekem nem folyt állandóan, hanem csak amikor fekvő helyzetből felkeltem, vagy ülésből felálltam.
Gondolom azért, mert a rés ahol szivárgott, felül volt.
Én is bizonytalan voltam, bár nagyon gyanús volt a dolog, viszont nekem fél nap alatt zöldessé vált, ekkor bementünk a kórházba, indították is a szülést, mert a meconiumtól színeződött el.
Amúgy én semmi mást nem tapasztaltam, nem volt fájásom, nem görcsöltem, jól éreztem magam.
1. vagyok
Pont betöltöttem akkor a 41. hetet.
Azért a szivárgás sem csak pár csepp.
Konkrétan reggel mikor felkeltem az ágyból, egy tenyérnyi folt volt a lepedőn, de azt hittem csak nem bírtam álmomban tartani a vizeletet :D
Sajnos a vége felé már voltak ezzel is gondok, így becsapós volt.
1. vagyok
Én szagolgattam és még meg is nyaltam :)
Édeskés volt, de a pisi is az és mivel előtte sosem kóstoltam magzatvizet, fogalmam se volt, hogy ez mi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!