Nem a tünetek érdekelnének, hanem hogy lelkileg milyen érzés volt? Öröm, félelem, izgalom? Hogyan mondtátok el a párotoknak és ő hogyan reagált?
2013. szept. 21. 20:38
1/7 anonim válasza:
Szia.Én megijedtem mert van egy betegségem és akkor nem tudtam még,hogy mi lesz ezek után.Majdnem elájultam,anyuék voltak otthon és nagyon megijesztettem őket ....légszomjam lett és rosszul lettem.Féltem,hogy nem tarthatom meg.(Szerencsére kiderült,hogy bár veszélyeztetett terhes leszek és nagyon figyelni kell rám ,kitudom hordani :) )mikor lenyugodtam akkor elgondolkodtam és nem bírtam megvárni mig a férjem hazaér a munkából felhívtam telefonon.Az első reakciója...-hogy hoztad össze.... ? de viccesen mondta ,nem bántóan.Elröhögtem magam,mert akkora stressz volt bennem,hogy mérges lesz,hisz nem volt tervezve,és az orvosom is azt mondta még ne vállaljak amig nem derül ki mi is a bajom pontosan....az első ultrahang felvételnél néztem a reakcióját és annyira lehetett látni rajta,hogy büszke és boldog...bár még mindig van bennem egy kis aggodás ,de ez már szerintem normális,csak annyi mint minden kismamánál.Már nagyon várjuk,most 11 hetes vagyok,minden héten nézzük a neten,hogy éppen azon a héten mi történik a babával.Nagy boldogság ez :)
2013. szept. 21. 21:20
2/7 anonim válasza:
én végtelenül boldog voltam!nem féltem egyáltalán, sőt :-) egyszerűen felébresztettem a férjem, elmondtam, megmutattam a tesztet és együtt sírtunk annyira boldogok voltunk! igazi tervezett, várt szerelemgyerek a fiúnk. októberben lesz 1éves :-)
2013. szept. 21. 21:29
3/7 anonim válasza:
Én nem féltem. Boldog voltam és az örömhöz egy furi érzés is társult. Kb. olyan, mint amikor az első osztályos kisdiák elsőnek megy iskolába. Lehet furcsa hasonlat, de éreztem, hogy minden megváltozik és valami új kezdődik az életemben. Elvégre is anya lettem :-)
2013. szept. 21. 21:50
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, írjatok még! Kíváncsi vagyok mindenki élményére!!
2013. szept. 21. 22:08
5/7 anonim válasza:
Az elsőnél rettenetesen boldog és izgatott voltam végre volt egy pozitiv tesztünk annyi csalodás és fájdalom után.Rég probálkoztunk.Meg se fordult a fejemben a félelem amig el nem veszitettük.6hetes voltam akkor még hálisten nem volt más mint egy kis paca a monitoron. De azért megviselt.
Aztán eltelt 1,2 2 honap mikor furcsa érzésem volt. Hát csináltam egy tesztet.délután kapkodva. Halványpozi lett.Gondoltam boztos csak szellemcsik vagy eláztattam mert az nem lehet hogy becsúszott.Vagy biztos mégaz előzőből maradthatot hormon a szervezetemben.Nem aggodtam hogy nem jött meg mert a vetélés után45napra jött meg az elsö menzesz gondoltam ez sem lesz kevesebb.Pár nap mulva beszélgettem barátnőmmel szabályosan lehülyézett hogy ha már megjött nem lehet hormon bennem.Megijjesztett.Elszaladt tesztért.Megcsinaltam ott hagytam a fürdőben.Mikor letelt a 3perc félve gomboccal a torkomban mondtam hogy nézze meg én nem merem.Aztmondta én tesztem nézzem csak meg én.
Bementem és mikor megláttam az erős 2csikot nem jutottam szohoz.Csak kikiabáltam hogy Baz+ baz+ez...ez pozitiv.Beszaladt barátnőm és nyugisan bologatott ez bizony az...Hirtelen azt se tudtam sirjakvagy nevessek mert még korai volt hisz nem telt le az orvos által mondott szigoruan 3honap.Biztos baja lesz ő sem marad meg.Hogy mondjam el a páromnak?Nagyon féltem de még aznap elmondtam neki.Örültünk és rettegtünk egyszerre.Hála az égnek eddig semmi gond.Már leesett a nagy kő a szívemröl de a féltés addig ott marad miga kezemben nem tarthatom.Sose felejtem el azt a napot.
14+3hkm
2013. szept. 22. 12:23
6/7 anonim válasza:
bocsi a sok elírásért meg szóköz hiányért.Mikor erröl mesélek ma is tiszta izgatott leszek és nem veszem észre a hibákat.
2013. szept. 22. 12:26
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szép a történeted, köszönöm! Mindenkinek ment a zöld kéz!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!