Mi az, amit megvettél a babaszobába, de kiderült, hogy nem kellett volna, illetve van-e olyan, amit nem éreztél fontosnak, végül mégis szükség volt rá?
Mérleget kölcsönöztünk az első 3 hónapra.
Felesleges volt a járóka, nem maradt el benne.
A pihenőszék nálunk nagyon hasznos volt. (Így tudtam vinni magammal a fürdőbe.)
A drága fürdetőkád,amibe beépített hőmérő van, felesleges, jó helyette a sima kád.
Ezt nem kérdezted de azért leírom, hogy szerintem mi az ami kell. Azaz nekünk jó, hogy van.
Kiságy, pelenkázó, ruhásszekrény és a játékoknak szekrény. Szoptatós fotel- én nem tudtam benne szoptatni, de azért hasznos, kihúzhatós fotelágy-ezen szoptattam-és aludtam az első időkben. Adamo hinta. Játékív és puha meleg szőnyeg alá. -Rongyszőnyeget vettünk először, hogy könnyen tudjam mosni, de szöszölt, így le kellett cserélni.
Amit nem szerettem volna az a baldahin, de így utólag már bánom, hogy nem volt. Nem a praktika miatt, hanem csak mert mostanra tetszik...
Pelenkas Kuka, ami legmentesen zarodik - nagyon jo lenne. Nem vettunk, tul draganak tartottam. Most meg mar elmult 1 eves, ezert nem veszunk. De a napi tobbszori kakis pelus, hiaba csomagolom kulon zacskoba, iszonyat budos.
Az Adamo hinta es a jatszoszonyeg nagyon jo volt, es a mi gyerekunk imadja a pluss allatait is olelgetni. A szoptatos fotelt sem cserelnem el semmire.
Amit nem vennek: a kisagyra szerelheto pelenka, stb. Zsebes tarolo. Par het utan levettem, nem hasznaltuk. Plafonrol lelogo cso alaku jatektarolo. Mindig utban volt, leszereltuk.
Ami nekünk felesleges volt: pihenőszék, zsebes tároló, biztonsági körömvágó olló, játékívek,
Ami sokat segített: zenélő körforgó, adamo hinta, fejvédő, légáteresztő vízhatlan lepedő, játszószőnyeg (ív nélkül)
A rezgő pihenőszék nagyon hasznos , adamno hinta szintén .Pelenkázó feltét komódra ( nem pedig új pelenkázó komód)
Ami teljesen felesleges az a játszószőnyeg, e helyez habtapi nagy területen.
Szia,
amit én feleslegesnek tartok már, az a pelenkatároló kuka. Azt gondoltam, hú de jó lesz, szagzárós, nem lesz büdi...aha, csak azt felejtettem el, hogy azért azt is ki kell üríteni egyszer. És az a hosszú zsák, tele pisis, kakis pelussal iszonyú büdös tud lenni...úgyhogy a sima szemetesbe tesszük, persze pici zacskóba csomagolva, a szemetest meg úgyis minden nap kivisszük, mert megtelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!