Ez a hízás még elfogadható vagy szükség lehet tápszerre?
Egy hete kiírtam a kérdést, hogy úgy tűnik nincs elegendő tejem, mert a 12 hetes lányom csak 60-70 grammokat eszik és nyugtalan és sír.( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_.. Egy héttel ezelőtt 6,18 kg-ot nyomott.
Ez a hét sem volt zökkenő mentes, próbálkozom szaporítani a tejem de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Pont ma 3 hónapos a lányom, így gondoltam megmérem teljesen pucéron 6,18-at nyomott. Tehát nem hízott egy hét alatt semmit, sőt egy hónap alatt is "csak" 60 dekát, ez ezelőtti 1,2kg-hoz képest.
Jó tudom, hogy lelassul a hízása, de ilyen "drasztikusan"? Vagy ez még jónak mondható?
Továbbra sincs szerintem! elegendő tejem, hisz a 6-8 étkezésből csak 2-3 alkalommal eszik 120-130 grammokat. Éjszakánként is nyugtalan, sokszor ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!