A 18 hétre átlagban mennyi kg-os hízás az elfogadható? 17 hetes vagyok és 1 kg híztam eddig, ha 165 cm magas vagyok és jelenleg 64 kg akkor milyen ütemben lenne a rendes hízásütemem?
Mindenki más ütemben hízik, én például 30 hétig csak fogytam /folyamatos hányás miatt / aztán az utolsó 10 hétben 5 kg-ot híztam. Azért ne ijedj meg, mert nem hízol, attól a babád minden tápanyagot belőled hasznosít magának. Ismerek olyan kismamát, akivel ugyanannyi idős terhesek voltunk, 25 hetesek és ő már 18 kg-ot hízott. Örülj, hogy 18 hét alatt nem ment fel nagyon sok kg.
4 hónapos baba anyukája :)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Nem félek a hízástól, csak 3 nap múlva lesz az esküvőm és attól tartottam, hogy nem lesz-e addig hirtelen alakváltozás, mert azzal riogattak! Diétáról meg hallani sem akarok, minden tápanyagot beviszek, rengeteg gyümölcsöt,zöldséget, tejterméket, soványhusit eszek. Vitamint nem szedek, de semmiből nincs hiány a szervezetemben a vérkép szerint!
Köszönöm a a megnyugtatást! Jó babavárást mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!