Mi az, amit megvettél a babaszobába, de kiderült, hogy nem kellett volna, illetve van-e olyan, amit nem éreztél fontosnak, végül mégis szükség volt rá?
Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok,most újítjuk fel az egész lakást, és elkezdeném tervezni a babaszobát. Pár tippet tudnának esetleg adni a tapasztaltabbak? Köszönöm! :)2012. jan. 25. 17:48
11/13 anonim válasza:
Ami jó hogy volt: adamo hinta, imádta a kisfiam, még ma is használja (14 hós), mérleg (nem akartam, de azért bérletünk mégis:)), kihúzható kanapé a gyerekszobába (szoptatáshoz, ott alváshoz)
12/13 anonim válasza:
A lányom szobájában parketta van és a pelenkázó közelébe eszedbe ne jusson szőnyeget tenni. Ugyanis van a csecsemőknek egy olyan szokásuk, hogy peluscserénél felemeled a lábát és abban a pillanatban 3 méterre is elkakil. :)
Sok fiókos komód, egy kis akasztós szekrény a kabátoknak. Hol fogod a pelusokat, tisztálkodási szereket tárolni, pl. pelenkázóm, vagy sokzsebes tárolóban...stb.
Mit hova raksz, ágy, szekrény, pelenkázó...
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok! :) Ezt az adamo hintát láttam sok helyen, nekem kicsit félelmetesnek tűnt, de sokan írtátok, hogy szuper, lehet, hogy be kell szerezni! :)
2012. jan. 26. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!