8+0 és 9+0 hetes kismamák, hány mm-es a magzatotok?
Még mindig nem tudom, hogy hányadik hétben vagyok.
Pénteken az uh-n 19 mm (CRL) volt a baba az egyik képen, és 17,7 mm a másikon.
Az anyuci.hu szerint ez a 9. hétre jellemző méret, a családivilag.hu szerint a 8. hétre jellemző.
Szerintetek?
bár nem én vagyok a kérdés célszemélye de szerintem ne parázz ezen. nekem a 8ik hétben 16mm es volt. a csaladvilag tablazata megközelitöleg a legjobb. Mivel nekem sem szabályosak a ciklusaim igy uh szerint mért kort számitanak. eleinte le volt maradva a kicsikém kb10nappal. De legutobb akkorát nőtt hogy már csak 4nap az eltérés menzesz szerint és mért szerint.
Ahány ciklus/terhesség annyi méret különbség.Vedd ugy hogy 8hetet betöltötted. Az orvos mit irt a papirra? gratulálok amugy
14hkm
Szia és köszi a választ.
Nem parázok, csak kiváncsi vagyok. Akárki megkérdi, mindig azt mondom, hogy hááát én sem tudom, de kábé x-y hét.
Az uh-n csak a képeket kapom meg, ha nincs panasz, és csak kontrolra megyek. A képen nem látok semmi ilyesmit, hogy hány hetes lennék.
Bár azt sem tudom, hogy ogyan van jelölve...
Jó egészséget neked és a babának!
Elvileg kapnod kéne mindig egy orvosi leletet amire rá van irva hogy mijen vizsgalatot végzett és mit latott. a grav s kifejezés jelzi a terhesség korát. Tehat ha van oluan a papirokon h Grav.S. 8az azt jelenti betöltött 8 hetes terhes. Boldog baBavárást
1
Köszi neked is!
Az a helyzet, hogy külföldön élek, és itt nem adnak papírt ha minden rendben van. Persze az orvos vezeti magának, hogy mikor mi volt, de ha nincs semmi extra, akkor csak a kezembe adja az uh-s képeket, és ennyi.
hohóóóóóó egy pillanat....
8w1d ill. 8w3d, akkor a w=week, és a d=day....
Pffff, ennyit rólam. Hányszor megnéztem, és nem is tűnt fel. :)
Bocs az elírásért.Milyen...
Igen az az 8week 1day
Na akk mostmár stimmel minden kedves 8hetes kismama. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!