Kismamák, étvágytalanság ellen tipp?
Sziasztok!
9 hetes terhes vagyok, és az a gondom, hogy nincs étvágyam. Ha már nagyon éhes vagyok, akkor elnyámmogok valamit, vagy eszek pár kanál levest, meg másodikat, de nagyon kelletlenül.
Egyszerűen nincs semmi, amit szívesen megennék. Bármit eszek, pár falat után undort érzek, és otthagyom, mert ha tovább eszek, akkor kihányom.
Eddig a 2 hónap alatt 4 kilót fogytam.
Mit tehetnék? Mit egyek?
Köszi a válaszokat.
Én is étvágytalan vagyok igaz még csak az 5. héten. Mondjuk szerencsére nekem eddig nincs hányingerem, ha eszek, így eszek csak épp nem kívánom. Azért eszek, mert tudom hogy kell. Szerintem próbáld meg az, hogs többször eszel nagyon keveset. 1-2 falat után még csaknem hánysz. remélem gyorsan elmúlik ez az időszakod, mert hányinger és étvágytalanság kombó nem hangzik jól.
Én az enyémet még nem bánom, mert tudom, hogy a végén meg olyan könnyű sokat hízni, így legalább talán nem leszek akkora :)
Köszönöm a válaszokat. Rendszeresen sportolok. Igaz, már nem súlyzóval, és nem csinálok hasra sem semmit, de tornázok, tempósan gyaloglok heti 4x1 órát.
Hát azt hiszem, akkor napi többször nyámmogok. :)
Megmondom őszintén, hogy édességet és gyümölcsöt szívesen ennék, de azt meg nem akarok.
ugyan igy voltam.söt még most is. néha elfelejtek enni csak axt veszem észre hogy korog a gyomrom. Én gyümölcsöt meg joghutrot ennék mindig ha éhes vagyok más nagyon nem kell na meg a zöldségleves.
14+2hetes vagyok a 12ik héttöl valamivel jobb.Mondjyk nem voltak rosszulléteim vagy hányás. De szinte csak a fent emlitettek mennek le.2hete ettem először hust mert eddig nem birtam megenni.
a lényeg hogy azért enni kell igaz muszálybol nagyon rosz.Ja meg szedj terhesvitamint nehogy valamiböl hianyod legyen. Kitartás leszünk mi még farkaséhesek.
Köszi #6! :)
Teljesen magamra ismertem. Vitamint, kalciumot és folsavat szedek. Tegnap egészen jól esett a tojásos leves is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!