Szerintetek ez megoldás lehet?
Figyelt kérdés
Szerdán vtam orvosnál,mert hétfőn lett vna esedékes a mensi,az nem jött meg,viszont vasárnap kezdődött enyhe barnázás.szerdán nem látott az orvos semmit,csak megvastagodott nyálkahártyát,meg csinált egy tesztet,ami halványan pozi lett.azt mondta,h.használjak 3x1 utrogestan hüvelykúpot,meg hétfőn teszteljek,ha pozi szerdán menjek vissza.tegnap teszteltem,egyforma erős lett a két csík,viszont a minimális barnázás megmaradt,napközbe nagyon kevés van,viszont reggel miután felrakom a kúpot,rá kb.másél-2 órájára jön egy kevéske vér,aztán utána ez a tényleg minimális barna,ami leginkább akkor látszik,ha papírzsepivel kicsit beljebb nyúlok,bugyin nem.lehet,h.aza baj,h.az esti meg a reggeli utró között sok idő telik el?javulna szerintetek,ha este kettő kúpot raknék fel?2013. szept. 21. 14:35
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy este kettőt kellene felrakni... Nekem anno azt mondta az orvos, hogy arra figyeljek, hogy nagyjából 8 óránként szedjem a Duphastont (ugyanaz a hatóanyag, csak az gyógyszer, az Utro pedig kúp). Én inkább erre figyelnék a helyedben. Én 5 körül vettem be így az első szemet, 13 körül a másodikat, végül este kilenckor a harmadikat. Így egyenletes az adagolás. De semmiképpen sem alkalmaznék dupla adagot.
Egyébként az is lehet, hogy vér azért távozik, mert a felrakásnál felsérted kicsit a hüvely nyálkahártyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!