Mikor múlik el ez az iszonytos érzés? Hányinger a nap 24órájában. Van rá megoldás?
Szerintem ez nem természetes állapot a terhesség ilyen korai szakaszában. Lehet, hogy valamilyen hiánya van a szervezetednek. Miért nem mondod el az orvosnak? Sokszor pszichésen is jelentkezik a hányás, de a tiéd nem az lehet.
Nálam az váltotta ki,ha bementem a fürdőszobába, és megláttam a kagylót.Ha sikerült ébredés után 11-ig kikerülni a fürdőt, akkor nem hánytam. Ha beléptem, abban a pillanatban liftezett a gyomrom. Aztán olyan 5. hónapban megszűnt, s mindkét gyerekemmel lejátszódott. Szerintem kezelhető a problémád, pláne a fáradtság.
Nekem pontosan azok váltak be amit az első válaszoló írt. De volt hogy egy kanál tömény citromlevet szürcsöltem el és az segített. Nekem majdhogy nem 0-24 ben tartott a hányinger dolog, migrénnel, émelygéssel... 8 hetesen kezdődött 10hetes voltam hogy a fürdőnél messzebbre tudtam menni.
Azóta hébe-hóba van 1-1 nap hogy rám jön ez a rosszullét de közel sem olyan vészes.
Kitartást!
15+4 hkm
az hogy 8 hetes vagy....az pont az az idő,amikor elkezdődik ez az émelygős időszak!
Sajnos ki kell bírnod.....kb.a 12.hétig kitart sajnos!
Kitartás!!!
Én is írtam már ki kérdést ez miatt mert nekem is nagyon rossz. Hát nekem semmi sem vált be. Max ideig óráig. Egyik nap a görögdinnye esett jól másik nap már hánytam a gondolattól is. Másik két terhességemnél is rossz volt de nem ennyire. Akkor végig kísért a terhesség alatt a hányinger de az a nagyon durva időszak csak az első trimeszterben volt. Remélem most is így lesz és csak addig tart ez a durva állapot :)
Kitartást neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!