Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős hányingerre valami tuti...

Erős hányingerre valami tuti megoldás ami azzonal hat?

Figyelt kérdés
Nagyon hányingerem van,reggel még jó,de délelött már kezdődik.Nem merem megszólalni,mert úgy érzem kijön minden.Aludni sem tudok délután,mert eltelik a félóra és a torkomban van.Elvagyok keseredve.Második terhességem,de a fiamnál nem volt ennyire drasztikus.Mi a legjobb ilyenkor ami gyorsan hat?Olvastam,hogy van homeopátiás szer is.Nekem a magne B6 nem segit.
2013. júl. 18. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de nekem pl. semmi sem segített. Mondjuk én hányós voltam,nem csak ingeres,egész nap a wc csészét öleltem.. :/ A védőnőm olyanokat ajánlott,mint kóla szénsav nélkül,gyömbér...
2013. júl. 18. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Erős hányingerre a gyömbér a legjobb meg a magne-b 6. De őszintén főleg az ha sikerül kiadnod magadból.
2013. júl. 18. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem eddig semmi nem jött be.Rossz azért is,mert hányingertöl étvágyam sincs.Nagy nehezen eszegetek valamit.Ingerült is vagyok és ezt párom és fiam is megszenvedi.Még nem tudom milyen nemü,de mire utalhat?Fiam terhessége alatt nem voltam ennyire rosszul és ingerült se voltam mint most.
2013. júl. 18. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy mokkáskanál cukor lassú elszopogatása segített. Kimentem a friss levegőre és megpróbáltam lassan mély nagy levegőt venni csukott szemmel:)
2013. júl. 18. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Hideg kóla! Kortyolgasd,ez nekem ideig-óráig bevált..
2013. júl. 18. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam a múlt héten 0-24ig tartott 5-6 napig. Iszonyat hideg jó savanyú citromos vizet próbàld ki, nekem enyhítette. Hànyadik hétben vagy?
2013. júl. 18. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem voltam hányingeres, de mikor kivételesen volt, akkor a hideg citromos Jana segített.
2013. júl. 18. 22:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a másodiknál volt ez, a fiammal, szinte fel se tudtam kelni...Azonnal semmi se hatott, de enyhítette a hideg fekete tea citrommal, a cola (bár nem szeretem és tudom, hogy árt, de muszáj volt), és legjobb a gyömbér üdítő volt. Mind jéghidegen. Enni csak a pirítós és az alma, de csak a nagyon savanyú. B6 kijött sajnos.
2013. júl. 18. 22:40
 9/9 kevinke001 válasza:
9%
Szopas
2016. máj. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!