Az elevittől nőhetett meg az étvágyam?
Figyelt kérdés
Amíg nem szedtem egyáltalán nem volt étvágyam, most meg állandóan éhes vagyok. Félek, hogy így nagyon sokat fogok hízni.2013. szept. 20. 13:53
1/4 anonim válasza:
Igen. Nekem a femibiontól volt ez. Nem mindenkinek nő meg az étvágya, de van akinek igen.
Én vékony VOLTAM...22kg plusz van rajtam.
39hkm
2/4 anonim válasza:
Igen.
Nekem nem terhesen is nőtt akármelyik vitamintól, de leginkább a magnézium, és a b6 a ludas:)
3/4 anonim válasza:
Igen,nekem is a Femibiontól nőtt meg,az igaz,h a terhesvitamintól nem lehet hizni,én sem sttól hiztam,hanem,h annyira megnövelte az étvágyamat,h szinte egésznap ettem. Egyik barátnőm hülyének nézett mikor mondtam,m ő is azt szedte mikor terhes volt és ő fogyott,m hányt. Cs hát a 2nk között az volt a különsség,h én 55 kg voltam,ő meg 9O. Ami neki egy napi adag kaja volt,az nekem egy heti,kül én is úgy néztem vna ki,mint ő. Majd jönnek avval,h a vitamintól nem lehet hizni,viszont ha a szervezeted nincs ellátva elegendő vitaminnal,akk bizony kivánni fogod a kaját,nagyjából addig,amig telitett nem leszel. Ezt nekem egy orvos mondta el igy,kaptam később még vitamint,amit azért adott,h kipróbáljuk,h feltöltődött e a szervezetem elegendő vitaminnal v továbbra is éhesebb leszek. Persze ha kitattó v és ellen tudsz állni,akk nem fogsz hizni annyit. Én nem tudtam :)
4/4 anonim válasza:
Igen,abba is hagytam,mert folyamatosan híztam tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!