Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az elevittől nőhetett meg az...

Az elevittől nőhetett meg az étvágyam?

Figyelt kérdés
Amíg nem szedtem egyáltalán nem volt étvágyam, most meg állandóan éhes vagyok. Félek, hogy így nagyon sokat fogok hízni.
2013. szept. 20. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen. Nekem a femibiontól volt ez. Nem mindenkinek nő meg az étvágya, de van akinek igen.

Én vékony VOLTAM...22kg plusz van rajtam.

39hkm

2013. szept. 20. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Nekem nem terhesen is nőtt akármelyik vitamintól, de leginkább a magnézium, és a b6 a ludas:)

2013. szept. 20. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen,nekem is a Femibiontól nőtt meg,az igaz,h a terhesvitamintól nem lehet hizni,én sem sttól hiztam,hanem,h annyira megnövelte az étvágyamat,h szinte egésznap ettem. Egyik barátnőm hülyének nézett mikor mondtam,m ő is azt szedte mikor terhes volt és ő fogyott,m hányt. Cs hát a 2nk között az volt a különsség,h én 55 kg voltam,ő meg 9O. Ami neki egy napi adag kaja volt,az nekem egy heti,kül én is úgy néztem vna ki,mint ő. Majd jönnek avval,h a vitamintól nem lehet hizni,viszont ha a szervezeted nincs ellátva elegendő vitaminnal,akk bizony kivánni fogod a kaját,nagyjából addig,amig telitett nem leszel. Ezt nekem egy orvos mondta el igy,kaptam később még vitamint,amit azért adott,h kipróbáljuk,h feltöltődött e a szervezetem elegendő vitaminnal v továbbra is éhesebb leszek. Persze ha kitattó v és ellen tudsz állni,akk nem fogsz hizni annyit. Én nem tudtam :)
2013. szept. 20. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen,abba is hagytam,mert folyamatosan híztam tőle...
2013. szept. 20. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!