Valaki megnézné az NST eredményem (kép)?
Ha a kiugyrásokra gondolsz, azok nem sok mindent jelentenek. Mikor szép íves, fokozatosan emelkedik és csökken, tehát hullámvonal szerű, az jelent "fájást", de lehet, hogy csak jósló, akkor te magad is érzed, befeszül (keményedik) az egész hasad.
Én a szülésem beindulása előtt pár órával is voltam nst-n, nem lehetett megállapítani belőle semmit. Bármikor szülhetsz, ma is akár, túl is hordhatod. Ezen én nem látok fájást, de ami késik, nem múlik :)
Köszönöm szépen:-)
Hát, őszintén remélem, hogy hamarosan érezni is fogok valamit, mert eddig semmi az ég adta egy világon:-))
Még azt sem tudom mondani, hogy keményedések lennének?! Annyi, hogy keményebb a hasam! De valahogy nem ilyennek képzeltem el.
Csak már tényleg 6 nap van a kiírtig, és semmi em fáj. Talán méha nagyon nagyon néha van kis enyhe menzesz szerű ami pocit a derekamba nyílal, de semmi extra.:-)))
Kifejezetten örülnék, ha lenne már valami:)
szia!
nekem még ilyen sem volt az NST-m, amikor a szülés beindulásának reggelén csinálták.
Aztán délután kettőtől beindult a szülés!
Szóval az NST semmit nem jelent. Legalább is nálam nem jelentett semmit.
Amúgy hasonlóan hozzád, nekem sem voltak keményedéseim, nem fájt semmi, jóslóim sem voltak. Ezért amikor beindult nem is tudtam hogy ez vajon mi lehet. Akkor fogtam fel, amikor pisilés után véres volt a wc papír. Ekkor hívtam a dokimat és indultam be a kórházba.
Könnyű szülést kívánok!
9 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!