Jó ötlet így tudatni a párommal, hogy kisbabánk lesz?
Arra gondoltam, hogy veszek egy ízléses kis dobozt, bele egy kiscipőt és mellé rakom a pozitív tesztet. Írnék egy pár sort még és mikor hazajön, átadnám neki.
Ti mit szólnátok ehhez? Esetleg valakinek valami ötlet?
Szia
Hát én is terveztem ilyesmit :D aztán csak annyi lett belőle hogy terhes vagyok :)
Eléggé meg volt lepődve kellett neki pár nap mire felfogta :)
kb 8 hónappal ezelőtt csináltam a tesztet de olyan mintha tegnap lett volna emlékszem milyen boldog voltam mikor kijött a második csík hát azt az emléket semmi pénzért nem adnám senkinek :)
Gratulálok
39 hkm
Köszi :)
Igen már nagyon várjuk :)
Mi a nagyszülőkkel közöltük ugyanígy anyák napján (szív alakú doboz, kiscipő), csak éppen a teszt nélkül. Írtam bele egy versikét is. Itt találtam a gyakorin, csak kicsit átköltöttem, esetleg te is átköltheted az unokás részt. Így hangzik:
Kicsi vagyok, mint egy málna, papa, mama unokája. Nem sokára érkezem, dobog már a kis szívem!
30+1 hkm
A férjem egy életre emlékezni fog arra napra :D Hiába terveztem évekig, hogy majd hogyan mondom el, kiket szervezek be, hogy cd-t csinálok zenével. . stb. . . mentem haza a munkából, már a liftben potyogtak a könnyeim, férjem nyitotta az ajtót, beléptem, és úgy elkezdtem bőgni, zokogni, hogy nem bírtam megszólalni. Majdnem megfulladtam.Szinte üvöltve sírtam. Ráadásul anyósom is ott volt, azt hitték hogy kirúgtak a munkahelyemről, vagy valaki erőszakoskodott velem a liftben. Szegény férjem csak ölelt, és várta, hogy megszólaljak, én meg annyit tudtam kinyögni: terhes vagyok. Semmi állapotos, vagy kisbabánk lesz, csak simán terhes vagyok. Ahogy ezt kimondtam, még jobban rázendítettem, így anyósom már annyira megijedt, hogy ő meg bent sírt a szobába :) Úgyhogy marha romantikusra sikerült.
Ehhez hozzátartozik, hogy 2,5 évet vártunk a babára, szóval akkor ott bennem minden feszültség , adrenalin, szomorúság és düh egyszerre csapódott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!