Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Ugye nincs baj?...

Mi lehet ez? Ugye nincs baj? 24hetes vagyok, eddig teljesen tünetmentes terhességem volt.

Figyelt kérdés
Szerencsére az elejétöl nem volt semmi bajom. Az összes terhességi rosszúllét elmaradt. Mostanában egy pár napja,olyan "görcsölö szurkálást" érzek a hasamfelső részén,és a mellemben. Elviselhető és nem mindég érzem,de néha már fáj. Nem tart olyan sokáig,de kicsit megilyedtem. Mi ez? Talán attól hogy nő a hasam,és a mellem?
2009. nov. 5. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia nekem ez az elején volt egy idegcsomót nyomkodhat a baba és így is érzed a mozdulatait. Ha nagyon rossz vegyél be magnéziumot. Nekem volt olyan is hogy végi a hüvelyemben éreztem szúrkálást vagy a fenekemig stb...
2009. nov. 5. 13:08
 2/3 A kérdező kommentje:
A babám rendesen mocorog,ezzel nincs baj. Annyira nem rossz,elviselhető. De tényleg nemtudok mire gondolni,ez az első terhességem. Már arra is gondoltam hogy az étel miatt van.
2009. nov. 5. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

MEGIJEDTEM. Bocs.

Nekem is szokott ilyen lenni. Hamar elmúlik, 10 percnél tovább nem tart, szerintem a bébink nyom valamit és az sugárzik ki feljebb. Én nem aggódom emiatt, pedig nekem nem volt minden rendben eddig. A nem múló menzi-szerű görcs a gond, egy kis szurkálás simán benne van. Szerintem lesz rosszabb is :)

26 hetes kismami

2009. nov. 5. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!