Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 5 hetes 5 naposan megy...

Ha 5 hetes 5 naposan megy valaki ultrahangra, és esetleg ikreket vár, azt már meg tudják állapítani?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül.
2013. szept. 18. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem valòszìnû.
2013. szept. 18. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Pont 6 hetes voltam amikor megallapitottak. Mind a ket babonak megmutattak a szivhangjat is.
2013. szept. 18. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 6 hetesen még kettő volt 12 hetesen már csak egy.
2013. szept. 18. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

ha jól kivehető, akkor már korábban is. bár hallottam olyan story-t, hogy 21. héten tudta meg egy nő (nem az addigi orvosától) hogy ikreket vár.

ha az anya családjában - szülő, nagyszülő volt ikertestvér, akkor van rá esély az anyánál is. ha volt ilyen nálatok, akkor joggal izgulsz, ha nem, akkor elég kicsi az esélyed.

én 3 hetesen mentem UH-ra, ez volt az első kérdésem, a dokim biztosra mondta, hogy 1 van, egy is volt, az én csoda kisfiam :)

2013. szept. 18. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
5 hét 6 naposan voltunk az első ultrahangon. Igaz Kaális babák de látták hogy ikrek és mindkettőnél volt szívpulzálás.
2013. szept. 18. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes múltam az ikrekkel, mikor először voltam UH-n, de még csak egy szívhang volt, és nem is volt ikrekre utaló nyom. Legközelebb, 11 hetesen már két baba látszódott odabent nem kis meglepetésemre.
2013. szept. 18. 21:59
 8/8 A kérdező kommentje:

igen volt a családban azért izgulok :)

anyukám testvérei ikrek, így szerintem elég nagy az esélyem rá. 5 hetesen 5naposan voltam uh-n, de még csak egy petezsák látszott, szívhang még nem volt. 8 hetesen megyek vissza, az még másfél hét, remélem akkor kiderül. köszi a válaszokat :-)

2013. szept. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!